Ahojte, mám problém se spuštěním pc, když ho zapnu, objeví se černá obrzovka a nic se neděje, jde mi spustit, jen když hned po zapnutí zmáčknu F12, dám spustit hard disk, pak se mi objeví obrazovka s varováním:
SMART failure predicted on hard disk 0: SAMSUNG MP 0603H- (MP)
Warning: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure will be imminent.
Press F1 to continue
Když zmáčnu F1, tak se teprve spustí. Nevíte někdo co s tím? Díky
problém se spuštěním pc
-
- Pohlaví:
Re: problém se spuštěním pc
Máš v Biosu špatně nastaveý Bootování. Nastav first jako CD ROM a pak si to najde.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odchází Ti disk, urychleně si zazálohuj data, o která nechceš přijít.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mila píše:Warning: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure will be imminent.
Varování: Okamžitě zálohujte svá data a vyměňte váš hard disk. Brzy nastane selhání.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To chcete říct, že se s tím nic nedá dělat a že si budu muset pořídit nový hard disk? 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím že jsme ti to napsali dost jasně....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
když už jsme u problému se spuštěním PC..nechci zakládat nové téma, mám velmi podobný problém se spouštěním PC.Stalo se mi to po výměně baterie v PC. Po zapnutí mi to napíše vždy tuto hlášku...Warning!CPU Has Ben CHanged-or CPU Ratio Changed fail: Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit.....pak musím zmáčknout klávesu F1 a teprve pak se počítač normálně rozjede, zkusí někdo poradit? díky předem....
To téma si tedy založ. Vícero témat v jednom topicu nepřispívá k přehlednosti. 

Musím uznat že máš pravdu že by se mělo vždy založit nové téma kvůli přehlednosti, příště se polepším.... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 37
- 9385
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 11:07