Mám sestavu :AMD ATHLON XP 2000+
2*256 DDR RAM
250 GB HDD
GEEFORCE MX 440
DVD-ROM
Mám zde takový problém:Vždy když hraji nějakou hru tak se mi zhruba po 10 minutách vypne monitor a tudíž nemohu nic dělat.Jedině RESET.Stává se to pouze u her nýbrž když jsem ve win XP SP1 se to nestane-běží bez problému. Nedávno jsem musel starý zdroj vyměnit kvůli tomu že mu vyhořeli dva kontakty.
Viděl bych problém ve zdroji,který mám nový Fortron FSP300-60ATV(PF) 300W.Není nijak ani zatížen pouze 1 HHD + DVD-ROM. Samozřejmě mám nejnovější ovladače na graf.kartu i nejnovější directx.V grafické kartě bych problém neviděl.
Zkoušel jsem projet všechny problémy na vašich stránkách co by mohlo souviset s mým problémem.Memtest jsem sice nezkoušel ale měl jsem jiné ‚Benchmarky‘ které závadu s pamětí nenašly.Zkoušel jsem paměti prohodit také nic.Ještě jsem zkoušel radu ve vlastnosti systému-upřesnit-spuštění a zotavení systému-odškrtnout položku automaticky restartovat.
Dále jsem zkoušel nainstalovat program speedfan také nic nezjistil.Také operační systém jsem zkoušel formátovat a také nic.Chtěl bych ještě říci že žádné komponenty nejsou přetaktované!
Opravdu už si nevím rady