Chyba Obrazu
Chyba Obrazu
Dobrý den.S PC moc neumím takže omluvte některé nepřesnosti.Mám problém z obrazem na PC.Když zapnu jakoukoli hru tak se obraz rozřezá a PC se restartuje.Dělá mi to i ve wordu a excelu ale tam PC nezpadne ale jen se obraz rozmaže.Zkoušel sem i měnit rozlišení a frekvenci ale je to pořád stejné.Monitorem to není vyzkoušel sem tři od různých značek.Windows mám po reinstallu a ovladače na grafickou kartu mam nejnovjejší.Neví se někdo s tímto problémem rady?Predem Děkuji za odpověď.
Re: Chyba Obrazu
stáhni si něco na monitorování teplot např http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... monitor/?g a koukni na teploty gk nebo sem upni screen z toho hwmonitoru
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebujeme více informací o PC - jednotlivé součásti včetně zdroje (značka a W) a jaký máš instalovaná systém (Windows 98, Me, 2000, XP). Pravděpodobně se tato chyba projevuje až od určité doby a důležité je co jsi bezprostředně před tím na PC dělal (změna některé součásti, instalace programu ap.). Zkus spustit PC v nouzovém režimu (stiskat při startu PC klávesu F8 a pak zvolit "Nouzový režim".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám Windows XP Home Editon Service pack 2 , procesor amd athlon 64 3000+ , graficka karta asus extreme AX600XT-TD , chipset Nvidia Nforce4 , 512 RAM , Zdroj 300W , Zk. desku Asus ale nevim oznaceni.Na pc mi pred rokem odesel vetracek na chipsetu bez ktereho se pc velmi sekal a byl vymenen po mesici.PC mi blbne asi pul roku ale ja ho moc nepouzival je mamy pracovni takze presnejsi info nevim.Minuly tyden sem preinstaloval Windows ale zadnou vyraznejsi zmenu sem nepocitil jen se o dost mene seka.Ted to du skusit v tom nouzoven rezimu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže se dlouhou dobu do PC nikdo nepodíval, bude asi plný prachu. Nejlépe koupit bombičku se stlačeným vzduchem na čištění PC a prach vyfoukat. Podezřelý je též zdroj. Pokud se dostaneš do nouzového režimu, podívej se do Správce zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Počítač je čistý před reintalem sem ho cely rozebral vycistil a slozil.Skousel sem i hybat s grafikou a ram ale kontaktem to asi neni.Zapomel sem rict ze pc to ve wordu dela po reinstalu ale hry uz tu delsi dobu.V nouzovem rezimu vse de ok.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co ve Správci zařízení? Do řádku Spustit napiš: devmgmt.msc a stiskni Enter.
Omlouvam se ale nejsem u toho rozbyteho pc.Bude mozne tento problem doresit zitra ve 4 hodiny ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jistě se najde i někdo jiný pokud zde v tu dobu nebudu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3126
-
od pcmaker