Ahoj lidi,
mám v notebooku grafiku Geforce 9600M GT, pokud sem vyčetl správně tak má PhysX ?? .Ale i když sou nainstalovány ovladače jak na grafiku tak na PhysX tak mi ovladače na PhysX píšou že tam ten čip prostě není , což je podle mě blbost. Nevíte co stím ? Jako né že bych ten PhysX tak nutně potřeboval ale ... přece jen ...
dik
GeForce 9600M GT PhysX
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GeForce 9600M GT PhysX
pochybuju, že grafika do notebooku bude mít podporu PhysX. něco jsem o ní četl tady a tady a nepíšou tam o tom nic
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no to je možny že nemá PhysX ale přece jen třeba na stránkách nvidie /posílal si odkaz / je nápsáno "This product is also enabled for CUDA applications and is NVIDIA PhysX-ready." ! a tohle samy je i u nemobilních grafik takže z toho bych pochopil že to má. a za další proč by tam výrobce instaloval drivery jak na grafiku tak i na physX ..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
TV taky mají buď full HD a nebo HD ready a to je celkem rozdíl. Cpát PhysX do grafiky notebooku je podle mě blbost. Je možné, že to má, ale asi bych na to kašlal. Stejně na tom booku ty hry s podporou PhysX pořádně nerozjedeš a neužiješ si to naplno 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jakou máš přesně verzi ovladačů?
Pro physX bys měl mít konkrétně tyto všude píšou ,že grafika je "ready for physx"
Stažení:
http://www.nvidia.com/object/geforce_no ... _beta.html
To "memphisto" nesouhlasím např. MIRRORS EDGE se dá rozjed téměř všude.
/to sice jo, ale jakou to má grafiku
a ty létající noviny a tříštící sklo díky PhysX si nechám klidně ujít. memphisto

Stažení:
http://www.nvidia.com/object/geforce_no ... _beta.html
Beta driver for GeForce 8M and 9M series notebook GPUs. Refer to the Products Supported tab for the list of supported GPUs and notebooks. Some notebooks are not supported by this release.
Supports NVIDIA CUDA technology.
Supports NVIDIA PhysX hardware acceleration on GeForce 8M and 9M GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04).
To "memphisto" nesouhlasím např. MIRRORS EDGE se dá rozjed téměř všude.
/to sice jo, ale jakou to má grafiku

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Koukni jestli jsou zapnuté.Pravym na plochu-ovládací panel nvidia-nastavit konfiguraci PhysX.Jestli to karta umí.
Zpět na “Problémy s hardwarem”