Nastavení ovladačů ATI Radeon SAPHIRE X1650

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

broucis
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nastavení ovladačů ATI Radeon SAPHIRE X1650

Příspěvekod broucis » 01 bře 2009 17:54

Dobrý den,
prosím Vás dokázal by mi někdo poradit, jaké ovladače na grafickou kartu a jak je nastavit?
Mám grafickou kartu ATI Radeon X1650 Pro 512M DDR, základní desku MSI K8N Neo (MS-7030).
Ovladače jsem nainstaloval z originálního CD Ati CATALYST Driver Suite Version 8.7. A když najedu do Catalyst Control Center na záložku smart Gart, tak tam je nastavená rychlost AGP na Off. Když jí přepnu na 4x nebo 8x a restartuju tak se znova přehodí na off. V biosu mám nastaveno AGP speed2 8x 4x, AGP speed3 1x 2x. Prostě ty nejvyšší hodnoty. Nevím jestli mi to pracuje správně, protože mám problémy v jednom grafickém programu. Program jsem používal už dřivě se stejným PC a fungoval bez problémů. Také když jsem si půjčil jinou grafiku tak ten program pracoval dobře z toho jsem usoudil že bude chyba v té kartě ovladačích nebo nastavení.
Děkuji za pomoc.

Reklama
.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Nastavení ovladačů ATI Radeon SAPHIRE X1650

Příspěvekod .luba. » 01 bře 2009 18:17

Zdravím. :inlove: Zkusil bych nejnovější ovladače. Ke stažení například zde poté se uvidí.
http://us.sapphiretech.com/driver/510.zip
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

broucis
nováček
Stav:

Příspěvekod broucis » 02 bře 2009 13:08

Ovladače jsem tam nainstaloval a je to s nima stejný. Oni i ty starší ovladače co jsem tam měl vypadaly dobře, nikde to žádnou chybu neukazovalo.
Já když najedu do toho nastavení těch ovladačů Catalyst control tak u AGP Seting: Current AGP Speed mám 0x. Neměl bych tam mít 8x? Ale to 0x nejde právě změnit. Nemůžu to teda mít v tom biosu špatně nastavený? Když jsem spustil EVEREST tak ten mi ukazuje Status AGP Deaktivováno.

ludinko
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ludinko » 18 říj 2009 17:38

Ja mam presne tu istu zakladovku aj graficku.. a tiez ten isty problem.. :-(

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 18 říj 2009 18:40

Zkuste flashnout BIOS http://www.msi.com/index.php?func=searc ... e=download Jsou zde 4 verze MB nevím který konkrétně kdo z vás má...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”