CD-ROM

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

smotnito
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: leden 04
Pohlaví: Nespecifikováno

CD-ROM

Příspěvekod smotnito » 23 led 2004 16:22

Poradte,pokaždý když dám do CD-romky CD,tak musím restartovat počítač aby se načetlo,co stím?Díky.

Reklama
Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6655
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

..

Příspěvekod Ltb » 24 led 2004 11:04

A jak se CD-ROM zachová když tam CD vložíš, stane se něco? Snaží se ho přečíst nebo vůbec na CD nereaguje? Pokud nereaguje, zkusil bych možná zapnout/vypnout automatickou detekci rozpoznání vložení disku.
Pokud reaguje a nemůže přečíst, navrhoval bych koupi nového Cd-Romu, ušetříš si tím spoustu času a trápení. (např. TEAC je bezchyby)

Uživatelský avatar
sovicka2001
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: duben 03
Bydliště: Praha 917
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod sovicka2001 » 24 led 2004 18:41

No... pokud se vrhneš do nákupů, tak nemá cenu kupovat CD-Rom ... dnes už je prakticky nanic a lepší je investovat pár stovek navíc do DVD nebo rovnou do CDRW, i když ty jsou taky už prakticky vytalčovány z trhu....
Ahojky!
J.S.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6655
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

..

Příspěvekod Ltb » 25 led 2004 00:00

pravda, pravda...
(ikdyž na některá CD-RW bych stejně raději koupil vypalovačku než DVD combo)

Uživatelský avatar
Giovanni Software
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 149
Registrován: březen 03
Pohlaví: Nespecifikováno

jj

Příspěvekod Giovanni Software » 25 led 2004 13:31

JJ, je mnohem lepší koupit nějakou pořádnou vypalovačku a druhou DVD mechaniku (třeba taky vypalovačku). Je to lepší ze spousty důvodů, u COMBO mechanik bývají mnohem nižší rychlosti vypalování než u "specializovaných" mechanik a hlavně, můžete kopírovat CD, jak vypalovací programy uvádějí "on the fly", neboli z mechaniky rovnou do mechaniky :wink:
Giovanni Software

ICE
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: březen 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod ICE » 01 bře 2004 19:24

zkus ji vypnout DMA jestli je zaply...
Take it easy & keep you cool! :xmas:


Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů