Prosím o radu, po přeinstalaci NTB HP 530 nejde nabíjení baterie při zapojení napájecího kabelu - je ve stavu napájení ze sítě a ačkoliv je stav baterie 32 % nesignalizuje nabíjení. Ani nesvítí dioda na přední části NTB. Je zapotřebí nějaký ovladač, nebo software,? NTB neupadl, nebyl poškozen, zkrátka nic se mu nestalo. Díky za odpověď.
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...