TV OUT - CERNOBILY

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Bahn1k
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

TV OUT - CERNOBILY

Příspěvekod Bahn1k » 04 bře 2006 15:53

Dobry den. Mam grafickou kartu ati radeon x800. Pokusil jsem se ji propojit s tv pomoci tv out (kabelem svideo zapojenym do tv pres redukci ve scartu).
Vsechno slape v pohode, obraz je supr, ale je pouze cernobily. Mam nastavenou normu PAL/D. Nemate nekdo tuseni co s tim ?Dik moc.

Reklama
braker
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod braker » 06 bře 2006 13:18

Zdar, tenhle problem uz tu nekdo nedavno resil. Shodou okolnosti problematika redukce S-Video/ Scart byla ted popsana v unorovym chipu. Prave tam resili cernobilej vystup z kompu. Tak to zkus na chip.cz nebo dej vedet a ja ti ten navod poslu.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 06 bře 2006 13:37

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 09 bře 2006 11:18

Tento "problém" řeší každý týden desítky joudů, kteří jsou líní něco hledat. Má rada zní: Nebuď líný a hledej. Řešení je zde několik desítek, respektive, jedno řešení minimálně stokrát. :evil: Pokud si i přesto nebudeš vědět rady, pak ti mile rád poradím. :D

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 bře 2006 12:30

Jako Jouda bych se přidal proseděl sem nad tímhle hodiny u PC mých rodičů. Problém nebyl v graf kartě ale ve starší televizi nepodporovala S-Video na grafárně sem musel SW nastavením změnit výstup a standardní video kabel na s video sem ponechal a scart z redukcí taky a ejhle najednou to bylo barevný.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 16 bře 2006 12:42

Přesně takhle poradíš na tentýž dotaz ještě tak dvacetkrát a pak si položíš otázku "Dop.dele, to ty lidi nečtou? Vždyť je tu každý týden ten samý problém.", pak jim začneš doporučovat, aby si trošku potrápili mozeček a hledali. No a jak jsem se dočetl na jiném fóru od jiného odborníka, po půl roce stejných dotazů, začneš tazatele urážet :smile:. Já jsem zatím ve fázi doporučování pročítání... Je to podobné jako v sekci sítí, tam se pomalu obden ptá někdo, jak propojit dva počítače... :evil:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 16 bře 2006 12:53

Ono by to chtělo k takovýmhle tématům napsat nějakou řeč, třeba i s obrázky, pak to uzamknout a dát to do příslušné sekce hned na začátek stránky. I když by byla účinnost menší než u žárovky, protože ne hned se každému rozsvítí, nemuselo by se nic sáhodlouze vypisovat nebo vyhledávat a jen by se hodil odkaz....

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 bře 2006 13:04

Mijaja: jednoduše už tu měla být sekce často kladené dotazy. A pak rovnou CD na prodej s tím samím když ti to spadne a memůžeš na Internet.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Problémy s hardwarem”