Dobry den. Mam grafickou kartu ati radeon x800. Pokusil jsem se ji propojit s tv pomoci tv out (kabelem svideo zapojenym do tv pres redukci ve scartu).
Vsechno slape v pohode, obraz je supr, ale je pouze cernobily. Mam nastavenou normu PAL/D. Nemate nekdo tuseni co s tim ?Dik moc.
TV OUT - CERNOBILY
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=3880&highlight=
a mnoho dalších na tomto fóru.
a mnoho dalších na tomto fóru.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jako Jouda bych se přidal proseděl sem nad tímhle hodiny u PC mých rodičů. Problém nebyl v graf kartě ale ve starší televizi nepodporovala S-Video na grafárně sem musel SW nastavením změnit výstup a standardní video kabel na s video sem ponechal a scart z redukcí taky a ejhle najednou to bylo barevný.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně takhle poradíš na tentýž dotaz ještě tak dvacetkrát a pak si položíš otázku "Dop.dele, to ty lidi nečtou? Vždyť je tu každý týden ten samý problém.", pak jim začneš doporučovat, aby si trošku potrápili mozeček a hledali. No a jak jsem se dočetl na jiném fóru od jiného odborníka, po půl roce stejných dotazů, začneš tazatele urážet
. Já jsem zatím ve fázi doporučování pročítání... Je to podobné jako v sekci sítí, tam se pomalu obden ptá někdo, jak propojit dva počítače... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ono by to chtělo k takovýmhle tématům napsat nějakou řeč, třeba i s obrázky, pak to uzamknout a dát to do příslušné sekce hned na začátek stránky. I když by byla účinnost menší než u žárovky, protože ne hned se každému rozsvítí, nemuselo by se nic sáhodlouze vypisovat nebo vyhledávat a jen by se hodil odkaz....
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mijaja: jednoduše už tu měla být sekce často kladené dotazy. A pak rovnou CD na prodej s tím samím když ti to spadne a memůžeš na Internet.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Problémy s hardwarem”