ahoj..chcel by som si kupit novy procesor a nevim ci mi tam bude pasovat.newem aku mam zakl.dosku.ale teraz tam mam takyto procesor intel celeron 2.4GHz a chcem si kupit Intel Celeron E1600 - 2.4GHz 800Mhz BOX.vopred dakujem
Pokud máš dotaz, založ si vlastní příspěvek - viz pravidla fóra, která si laskavě přečti a řiď se jimi. Tvůj dotaz oddělen a vložen samostatně pod upraveným názvem. Pic
Jaký koupit procesor?
Re: Koupě nového procesoru*
stáhni si cpu-z http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ownload/?g a tam v záložce motherboard zjistíš základní desku, jinak proč to chceš vyměňovat výkonově si nepomůžeš
prosím někdo to rozdělte a ty si příště založ svoje téma ať to nemícháš s cizíma
prosím někdo to rozdělte a ty si příště založ svoje téma ať to nemícháš s cizíma
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
vrasis ze mi to nepoze?ked si ho kupim
ja si chcem kupit novy lebo sa mi pokazil
myslím výkonově když se ti starej pokazil tak funkční ti pomůže to je jasná:-D já jen abys si ho nekoupil a potom nebyl sklamanej že pc jede furt stejně
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
ale ten novy co si chcem kupit je dvojjadrovy a ten co som mal nebol dvojjadrovy .ja si myslim ze to pomuze..a proc si ty myslis ze mi to nepomuze?
ajo omlouvám se moje chyba nevšiml jsem si, tak v tom případě ano, ale musíš mít desku se sc 775
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No dvoujádrový tak to je jiná,,, za 1.založ si své téma a rádi to stebou prodiskutujeme
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
a ako zistim ze mam desku sc 775 ..lebo nemozem naist papiere od pocitaca a mne sa ten stary procesor pokazil tak ho nemozem ani zapnut.ale ja si myslim ze ked to taky isty typ intel celeron ze to bude pasovat co vy na to?
Jaký koupit procesor?
kuokni se do prvního příspěvku ve kterým jsem ti odpovídal, je tam že si máš stáhnout cpu-z a tam to zjistíš
Re: Jaký koupit procesor?
vies ja ale ten pocitac nemozem ani zapnut lebo sa mi pokazil ten procesor
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1824
-
od amirinda