Zdar, dnes jsem si koupil ASUS K50AB-SX020C. Když ho uspim a pak probudim, rozběhne se ventilátor na plný otáčky a už se nezpomalí. Pak ho musím vypnout a znova zapnout...
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis! Četl jsi pravidla tohoto fóra?
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ // Co je to „Problém s notebookem?“ Píská? Shořel? Ztrácí se data? Je pomalý? Drahý?
// Nejde otevřít? Vypadla mu baterka? Vytekl displej? Někdo ti ho ukradl? Šel na pivo?
// Název s nulovou vypovídací hodnotou jsem ti opravil; příště, prosím, zapoj mozek.
// Myloš
Asi bych notes reklamoval....to mi připadá..jako by byl větrák na desce špatně zapojenej... prostě jakoby bral pouze energii ze zdroje ..bez interakce se software...
No to ne, on běhá v pohodě, pokud to nehodim do režimu spánku, protože po probuzení se rozběhne naplno. Na forech asusu to řešili u jinejch modelů, prej pomáhá novej bios, jenže tohle je novej model, takže k tomu asi novější bios nebude. Nemůže to bejt jen ěpatně nastavenym biosem?
Tak takhle je to...nuže beru zpět.... nevím co máš za bios...ale možný je všechno...pokud tam máš nastaveni pro větráčky...tak se v tom samozřejmě můžeš pošťourat
Naposledy upravil(a) alenka_v_říši_divů dne 30 čer 2009 02:18, celkem upraveno 1 x.
Bios mam ASUS K50AB ACPI BIOS Revision 201. Reklamovat se mi to moc nechce - vymena notebooku je blbost a kdyby to meli posilat do servisu, tak to zase bude dlouho trvat... A v biosu jsem nastavení větráků nenašel
Tak to ti nezbývá..než notes neuspávat.... Nebo vyzkoušet soft typu http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /speedfan/" onclick="window.open(this.href);return false; ... pokud to vetracky /deska/tvoje podporujou.... ///jinak ten z odkazu funguje výborně...teď sem ho zkoušel...a hodil sem otáčky na nulu...ale jen na pár sekund...a absolutni ticho
Zdravim vás borci na elektroniku . Koupil jsem nový pc a nemůžu přijít na doufám drobný problém. Když zapnu pc monitor naběhne v tmavých barvách . Občas se mi stalo že to nenaběhlo vůbec a musel jsem dát restart pc. Připojeno DisplayPort 1.4 . Neměl...
Poslední příspěvek
Tak problém byl v kabelu . Koupil jsem nový a vše v pohodě. Jak je možný že se takhle kabel poškodí? Nebo jinak , jak je možné že to na půl fungovalo?
PC mám složený cca 4měsíce bez problémů. Je to týden zpět kdy jsem dal PC do režimu spánku , ale už se neprobudil. Chlazení, větráky a všechny ty blikátka uvnitř fungovala, ale oba monitory černý (po okrajích bylo vidět, že svítí). Hýbu myší,...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?