chtela bych poradit ohledne pc.Pri zapnuti se mi objevi asi 5hlasek, nez muzu vubec neco delat, je to tak na 15min. Vytizeni CPU je skoro porad na 80-100%(i kdyz jen zapnu pc a nic nedelam).Ale hlavne pri zapnuti jakehokoliv programu se mi objevi tabulka, pro vyber programu ve kterem ho chci otevrit (tj.najdu ten program znovu v programfiles).NEvite prosim co s tim,aby to fungovalo jako driv?Dekuji.
Ahoj, to jsi mi toho moc nerekl...navic me nejdou spustit ty programy...Tj,kdyz dam naky program spustit, tak se objevi ta tabulka,abych mu vybrala, ve kterem programu ho chci spustit...musim ho tedy najit v programfilesu a pote se az spusti.Nevite prosim co s tim? Diky
Co s tím nevím, ale určitě bych zde na fóru navštívil sekci věnující se virům a zejména pak část Hijackthis. Jsou tam návody, co a jak udělat pro kontrolu počítače a jeho případné zbavení virů.
lenkavlkova píše:Ahoj, to jsi mi toho moc nerekl...navic me nejdou spustit ty programy...Tj,kdyz dam naky program spustit, tak se objevi ta tabulka,abych mu vybrala, ve kterem programu ho chci spustit...musim ho tedy najit v programfilesu a pote se az spusti.Nevite prosim co s tim? Diky
Však jsem ti to psal a píše to i Karlos, udělej log z HijackThis, vlož ho do sekce HijackThis a požádej o kontrolu. Pravděpodobně máš v PC nějakou havěť a je třeba se jí zbavit.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...