Realtek Vyřešeno
Realtek
Ahoj, mam problem s instalaci ovladace k Realteu AC 97. Mam integrovanou grafiku. Jakmile se začne instalovat, tak mi to po chvíli upozorní že to neni digitalne podepsane, microsoft neověřil atd. a okamžitě se restartuje. Poradte prosím Díky 

Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
-
- Pohlaví:
Re: Realtek
S grafikou to nemá nic společnýho. Zkus Tyto ovladače. Vyber ty poslední A4.00
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napiš typ mainboardu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Omlouvam se za zpozdeni. Ty ovladace, na ktery jsi mi poslal odkaz jsem zkousel a porad to samy. Nainstaluju, pred koncem restart, modrá obrazovka, chyby.... portcls.sys atd. Typ mainboardu zjistim kde ?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě koukni sem Tento počítač/Vlastnosti / Hardware / Podpisy ovladačů ... jestli nemáš zakázaný instalování nepodepsaných ovladačů....
ASUSTek ComputerInc., P4P 800 S-X, Chipset - Intel.
Podpisy ovladačů mám : IGNOROVAT
Podpisy ovladačů mám : IGNOROVAT
Re: Realtek Vyřešeno
Vyřešeno !!
Pro toho kdo by si nevěděl rady jako já. Ovladače z tuté stránky fungují v poho. http://www.driverstock.com/
Dík moc všem za ochotu.

Pro toho kdo by si nevěděl rady jako já. Ovladače z tuté stránky fungují v poho. http://www.driverstock.com/
Dík moc všem za ochotu.

Zpět na “Problémy s hardwarem”