Zdravím, už nějaký čas mám problém s grafikou u některých her. Po chvilce hraní (v řádech minut) mi po obrazovce začnou létat barevné vodorovné čára a problikávat různé patvary. Nezbavím se toho ani po vypnutí hry, musím počítač restartovat nebo uspat a znovu probudit.
Ale to nejdivnější je, že se tak stává jen u některých her, jinou hru můžu hrát i přes hodinu a vůbec nic se nestane.
Mám grafiku NVIDIA GeForce 8600 GT, nejnovější ovladače, ale vůbec nic nepomohlo. Stávalo se mi to u her Rohan online, Silkroad online a teď i u Anno 1404. Nemají ty hry něco společnýho, čím by to mohlo být? Nebo neví někdo co s tím?
Problém s grafikou
Re: Problém s grafikou
Já jsem kdysi měl podobný problém, bohužel jsem potom zjistil, že grafika byla nejspíše vadná. Jaké to má chlazení? Aktiv/pasiv? Pokud k tomu máš orig. cd, které si ke kartě dostal, zkus nainstalovat ovladače z toho CD.
Clazení to má aktivní, teplota na grafice je také v pořádku. Pokusím se ty originální ovladače a zkusím to. Ale nechápu proč to dělá jen u několika her, které většinou ani nejsou graficky náročné. Můžu si spustit jinou náročnou hru, ale vše běží naprosto v pořádku.
No mě to taky blbo jen u nějakých her ...
Ještě mě napadlo, co máš za procesor? Nemáš dvoujádrový AMD?
Ještě mě napadlo, co máš za procesor? Nemáš dvoujádrový AMD?
Ne, mám dvoujádrový Intel, přesně Intel Core2 6420.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1556
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13