AHOJ,potreboval bych pomoci privezl sem si od kamarada 1GB RAMku a zkusil sem ji zapojit za svou 512MB.
Ale jelikoz se nevyznam tolik v pc tak sem predtim odpojil pamet a grafickou kartu.
Nyni sem to pripojil zpet a kdyz zkusim zapnout pc tak mi svite jen cervene svetilko zepredu a jinak nic.
V pocitaci to huci(vetraky) ale stale nic.
Zkousel sem vyndat tu druhou ramku ale stejne to nepomohlo prosim o pomoc!
Stale nic predtim nez jsem sem psal tak se mi to jednou povedlo nahodit mel sem se na to vysrat a nechat to bejt...
Kdyz to zapinam tak tam uvnitr na te graiccke karte blika cervene svetlo...
Ale nevim jestli fachci ramka protoze mi nesviti modra kontolka...
U te graficke karty mam 2 cerne spony a z nich 4 bile spony... Nevim do kterych mam zapojit ty 2 cerno zluto cervene kabely vypadaji uplne stejne... PLS S.O.S HELP!!!!
Tu RAM 1GB co jsi tam dal tak měla schodné parametry jako ta předchozí. Starší SDRAM a novější DDRAM různá napajení, fregvence, různé klíče na PCB ramek. Je potřeba skusit pořádně zatlačit ramku do slotu až na boku zapadne zabezpečení "PÁČKA" proti vypadnutí RAM. Je potřeba mít čisté měděné plošky na ramce.
Pokud máš na základní desce signalizační Led diody, tak se podívej na manuál k základní desce, kde by mělo být vysvětleno co ty diody signalizují, nebo sem vlož přesný název základní desky, pokud nemáš ten manuál.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...