pŮJDE TO Ještě nandat? Není to někde urvané, nebo tak něco?
http://photo.uloziste.com/?fotka=100c9d ... 02d&size=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://photo.uloziste.com/?fotka=4edd64 ... 909&size=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Půjde nandat vypadlá klávesnice? viz foto
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- Nejezchlebicek
- Level 3

- memphisto
- Guru Level 13

Re: Půjde nandat vypadlá klávesnice? viz foto
Urvané to každopádně je, ale odkud, to nevím. Musíš se podívat pořádně do všech děr, kde jsou zbytky plochého kabelu. Opravit to půjde určitě, ale bude to strašná piplačka.
PS: Ty fotky při zvěšení nejsou moc kvalitní, ale podle mě to příjde zasunout ten konec kabelu to té největší díry pod tím druhým kabelem pravděpodobně od LCD.

PS: Ty fotky při zvěšení nejsou moc kvalitní, ale podle mě to příjde zasunout ten konec kabelu to té největší díry pod tím druhým kabelem pravděpodobně od LCD.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Nejezchlebicek
- Level 3

žádný zbytky tam nevidim, ale je tu jedna díra, do který by ten proužek měl teoreticky pasovat, rozměry sedí, ale narvat to tam nejde..
- memphisto
- Guru Level 13

přidal jsem obrázek, kam by patřil, ale pokud tam nejde..... 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Nejezchlebicek
- Level 3

už to mam :) už funguje
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek