odpojený přední usb panel

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

karelp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

odpojený přední usb panel

Příspěvekod karelp » 26 srp 2009 21:39

Ahoj. Teď jsem si přinesl pc ze servisu a zjistil jsem , že mi nefunguje ani jeden přední usb výstup (ze dvou) zadní ovšem fungují v pohodě.... vím, že se bez toho dá žít, ale nevíte někdo, jak to zapojit zpět? (a jestli to vůbec dělat?) - (někdo psal o rizikovosti předních usb výstupů...)
Díky moc!

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: odpojený přední usb panel

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 26 srp 2009 21:47

Tak to bych ho do toho servisu zase vrátil/pokud to předtím šlo...záleží,co ti měnili...jakou máš desku ? Pokud USB zapojíš správně...tak v tom nevidím žádný riziko.Jedno jakej panel.... Do předního sem kamošovi zapojoval USB /a to sem amatér/ pouze z nějakýho návodu z netu a bez problému to jde/nic se neodpálilo/ ...

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 26 srp 2009 22:41

Mě podobně zmrvili přední panel se zvukem :evil: Manuál k desce a tam najdeš zapojení.Někdy může být problém když už je v bedně moc komponentů s přístupem.Lépe se to dělá postupně když tam ještě nic nepřekáží.U mě to bylo šílený.Ale asi by bylo lepší už z principu jim to vrátit aby to opravili.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

karelp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod karelp » 26 srp 2009 23:09

ten kabel je ve skříni hned vedle místa, kde má být připojenej... jen je vytaženej.... (a i podle manuálu desky to odpovídá...), takže opětovný zapojení nebude problém... ale, co si myslíte o rizikovosti používání předních panelů?

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 26 srp 2009 23:42

Já osobně žádný riziko v USB připojení k přednímu panelu nevidím....pokud to deska podporuje,tak no problem.... riziko je pouze v "připojovateli".

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2009 04:31

Pokud jde o odpálení desky z předního USB konektoru – viewtopic.php?f=7&t=43721&start=0
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 27 srp 2009 19:02

Tak ve výše zmíněném topicu se např.píše "...přední usb jsou napojeny jedním káblíkem takže logicky, tan jeden kablík to prostě asi nezvládnul." Pak ovšem já mám např.na starém počítači externí USB HUB se šesti porty a naráz jedou třeba 4 a vlastně je to taky na jednom kablíku a nevidím/doufám zatím/problém.Přední na druhém compu používám pořád a taky nic.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Zpět na “Problémy s hardwarem”