Ahoj ,
muzu se zeptat, jake maximalni rozliseni muzu dat na integrovane karte Radeon express x1200.
Zitra mi prijde full Hd monitor, tak bych chtel vedet do ceho jdu...
Diky za odpovedi...
Jaké je max. rozliseni na kartě Radeon express x1200?*
Jaké je max. rozliseni na kartě Radeon express x1200?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 zář 2009 09:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Rozliseni“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Rozliseni“.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozliseni
Jen tak ze zvědavosti (jestli dokážu poradit) sem zadal typ tvé gr.karty do Google padají na mne zajímavé odkazy. možná že neporadím úplně nebo je odkaz bude na první pohled zdát mimo mísu ale chce se to jen pořádně zamyslet a myslým že pochopíš.
Postupně sem budu dopisovat co najdu.
Aktualizace ovladačů grafické karty může předejít obtížím se zobrazením (tak jek se vyvíjí technika rozšiřuje se i podpora nových věcí) http://www.aktualizace.net/driver-ATI-R ... 20847.html
S kartou byly nějaké problémy pokud se při starém ovládacím SW (Catalyst) chtělo zvýšit rozlišení. http://translate.google.cz/translate?hl ... crosoft:cs
Pár info poslední verzi SW + myslím užitečná diskuse Catalyst 9.3 vydány
Trochu čtení o Chipsetech s integrovanou grafikou Radeon-X1200 AMD uvádí svůj první čipset s integrovanou grafikou
No a nyní konečně moje shrnutí z toho co jsem načetl o tvé grafické kartě:
Grafická karta by měla podporovat kodek H264 tzn. video ve vysokém rozlišení. Moderní hra i když budeš mít HD monitor si ale už asi nezahraješ. Lze pořídit lepší externí gafickou kartu, která by měla být v tvém Chipsetu podporována a umístit jí do PCI Express ×16 slotu.
Závěrem ještě podotknutí Nejsem odborníkem na HW jen uřívám Google pokud jde o to co jsem napsal do shrnutí je to povětšinou vyčtené s odkazů výše takže udělej si také vlastní názor.
Postupně sem budu dopisovat co najdu.
Aktualizace ovladačů grafické karty může předejít obtížím se zobrazením (tak jek se vyvíjí technika rozšiřuje se i podpora nových věcí) http://www.aktualizace.net/driver-ATI-R ... 20847.html
S kartou byly nějaké problémy pokud se při starém ovládacím SW (Catalyst) chtělo zvýšit rozlišení. http://translate.google.cz/translate?hl ... crosoft:cs
Pár info poslední verzi SW + myslím užitečná diskuse Catalyst 9.3 vydány
Trochu čtení o Chipsetech s integrovanou grafikou Radeon-X1200 AMD uvádí svůj první čipset s integrovanou grafikou
No a nyní konečně moje shrnutí z toho co jsem načetl o tvé grafické kartě:
Grafická karta by měla podporovat kodek H264 tzn. video ve vysokém rozlišení. Moderní hra i když budeš mít HD monitor si ale už asi nezahraješ. Lze pořídit lepší externí gafickou kartu, která by měla být v tvém Chipsetu podporována a umístit jí do PCI Express ×16 slotu.
Závěrem ještě podotknutí Nejsem odborníkem na HW jen uřívám Google pokud jde o to co jsem napsal do shrnutí je to povětšinou vyčtené s odkazů výše takže udělej si také vlastní názor.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3957
-
od Tazator
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Levný PC ke karte GTX 1660 Super
od michal84 » 11 dub 2025 15:45 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 35
- 8023
-
od Kogaku
16 dub 2025 22:35
-
-
- 1
- 2230
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7874
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
- 0
- 2713
-
od VBlaschke