Zdravim,
mam notebook MSI GX620x koupený tak před 7 měsíci. Občas se mi stane že prestane reagovat na klavesnici, touchpad, zapnuti a vypnuti wifi adt. ale predevši nejde ani vypnou. Mam stisnute tlačitko na vypnuti a on furt nic držel jsme ho asi 3 min a stale nic, ale pritom mam do nej zapojenou pres usb myš a na ni normalne reaguje jako by nic softwerově vše funguje. Když ho chci vypnout musim proste vyndat baterku.
Vetrak?, ...notbuk rozhodne nerozdelavej, neni to stavebnice. A vetrak ma pramalo spolecneho s necim co uvadis.
1, nastaveni co ma vypinaci knoflik delat se upravuje v nastaveni, stejne tak jako nastaveni knofliku, po kliknuti na ikonku Start/Spustit ...a dokonce je mozne, ze i kdyz si to nastavis, tak nejaka prodelana i menzi nakaza to muze zmenit ..prekontroluj v nastaveni zda pri stisknuti vypinani je nastaveno ;vypnout', a tak dale (jeslti nevis, kde se to nastavuje, napis)
2, ovladace touchad, propijeni wi-fi pomoci klavesove zkratky Fn+ , stejne jako treba ovladani hlasitosti podleha ovladacum dodanych k PC
...a ted to ctu pozorneji, zminujes probelem reagona ni na klavesnici, tak to je potom asi zapricineno neci jinym. Nicmene proved kontrolu nastaveni, aby ''vupnuti bylo vyonouti'', a prpadne preinstaluj Synaptic Touchpad a Broadcom/nebo wlan ovladace ze servisniho CD PC.
Uz jsem resil pripad kdy byl vetrak v NB zanesen prachem a skoro se notocil PC zatuhavalo.Nevim proc by ho nemohl rozdelat ? Nemysli rozsroubovat komplet vsak vzadu je par krytu pod kterym je HDD atd a pod jednim znich by mel byt videt vetrak tim nic nezkazi kdyz to prohlidne.
To, zda na notbulu jde vetrak jednak slysi a nebo staci polozit ruku na klavesnici a citis, ze se toci.SOucasne kdyby mel byt zanesen, budou zaneseny vzduchove zebra. Notbuk ma 7 mesicu, tj. i v zaruce, a tedy rozdelavat to kvuli vetraku je ponekud tristni zousob.
To nani pravda. Standartne byva vypinaci tlacitko velmi casto nastaveni na hybernaci, podobne jako zavreni vika zpusobi vypnuti ...atd, co vse se nastavuje uzivatelsky a jak je to z tovarny to je ruzne.
Nejprve prekontroluj, jak je ten hlavni knoflik nastaven, a soucasne to, jak jsou nastaveny ty knofliky pod ikonkou Start/Spustit, protoze i to se nastavuje, aby napriklad knoflik 'vypnout' byl vypnout,...
Naposledy upravil(a) peacoq dne 07 zář 2009 23:15, celkem upraveno 1 x.
Ani to neni pravda, ty drzis knoflik, ktery ma napriklad nastaveno, ze ma hybernovat a to, ze ho drzis dele, tak ten knoflik se porad chova tak jak je nastaven > posle kompl do spanku. To, ze by stale drzeni knofliku melo PC vypnout neni pravidle, i kdyz nekdy muze.
Podobne jako znama kombonace Ctrl+Alt+Del ...nemusi nutne znamenat restart, a podobne.
Nicmene tak jako tak ..nepolemizuj nad tim a prekontroluj si nastaveni vypinaciho knofliku, hlavniho a pod ikonou Start/Spustit take.
Dobrý den. Rozbil se mi displej na mém HP Envy M4.
A potřebuju náhradu.
Potřebuju podsvícenou klávesnici, HDMI port.
Nepotřebuju dotykový displej, numerickou klávesnicí, optickou mechaniku.
Chtěl bych zase něco malého. Měl jsem 14 takže klidně 14...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.