Castecne nefunkcni usb
Castecne nefunkcni usb
Zdravim. Driv jsem tu mel tema kde jsem chtel zjistit proc mi nejede flashka. Nevyresil se muj problem a ted jsem zjistil ze to neni flashkou,ale usbckem. USBcka mi berou veskery hw ktery pripojim(tiskarna,mobil,mys,klavesnice,kamera s HDD) jen flashky mi nechce vzit. Kdyz flashku pripojim ve windows xp tak os okamzite zatuhne a povoli az vytahnu flashku a v ubuntu se mi nesekne,ale obcas ji nacte,ale pri otevirani napise nakej error. SLAX mi ji nacte uplne bez problemu,ale jen vidim soubory co jsou na dane flashce a nemuzu s nimi hybat(mazat,pridavat). Na ostatnich pc mi obe flashky funguji,jen na me starence mi tohle vzdy udela. Zkousel jsem i preformatovat na NTFS,FAT32,RAW a nikdy nic. Jo a jeste onehda mi bez problemu fungovaly. Mam zkusit resetovat bios? nebo vypojit hdd a znovu pripojit nebo to samo s MB? diky za radu
Intel Celeron 2,4 GHZ 256kB L2 cache,224MB RAM,166 MHZ,ProSavager DDR,80GB HDD a nestidím se za to :) mam to jen na blizzard hry a net :)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Castecne nefunkcni usb
Když to jede v jiným pc tak asi budou pryč USB... ale že nejedou jen flashky je zajmavý
pro zajímavost co to je za desku ? můžeš zkusit koupit řadič za 200, ale když to nejde tak to nejde a zbytečně dvě kila pryč :)

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Název základní desky Jetway P4MDF(T)/P4MDMP/P4MDP533/P4MDPT/P4MDU533/P4MDUT/P4MFA/P4MFM/P4MFMU/P4MFP533(T)/P4MFU533(T)/P4XDMP/P4XFA/P4XFB(U)/P4XFCP/P4XFCU/P4XFCZ/P4XFM
Vlastnosti FSB
Typ sběrnice Intel NetBurst
Šířka sběrnice 64 bit
Skutečný takt 133 MHz (QDR)
Efektivní taktování 533 MHz
Šířka pásma 4267 MB/s
Vlastnosti čipové sady
Typ sběrnice VIA V-Link
Šířka sběrnice 8 bit
Výrobce základní desky
Jméno firmy Jetway Information Co., Ltd.
Výrobní informace http://www.jetway.com.tw/evisn/product/index.htm
BIOS Download http://www.jetway.com.tw/evisn/download/bios/index.htm
ale BIOS mi z flashky normalne nabootuje
tady jsou USBcka
Ovladač USB1 VIA VT83C572 PCI-USB Controller
Ovladač USB2 VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller
Vlastnosti FSB
Typ sběrnice Intel NetBurst
Šířka sběrnice 64 bit
Skutečný takt 133 MHz (QDR)
Efektivní taktování 533 MHz
Šířka pásma 4267 MB/s
Vlastnosti čipové sady
Typ sběrnice VIA V-Link
Šířka sběrnice 8 bit
Výrobce základní desky
Jméno firmy Jetway Information Co., Ltd.
Výrobní informace http://www.jetway.com.tw/evisn/product/index.htm
BIOS Download http://www.jetway.com.tw/evisn/download/bios/index.htm
ale BIOS mi z flashky normalne nabootuje
tady jsou USBcka
Ovladač USB2 VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller
Intel Celeron 2,4 GHZ 256kB L2 cache,224MB RAM,166 MHZ,ProSavager DDR,80GB HDD a nestidím se za to :) mam to jen na blizzard hry a net :)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A tu fleshku dáváš do toho USB1 nebo USB2 ? to je divný aby na desce byli obě verze USB, asi už tam jeden řadič máš :) zkus to dát do obojího..
jinak pěkně stará deska když má FSB 133MHz
ale mám doma takovou pentium 3 :))
jinak pěkně stará deska když má FSB 133MHz

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je možné, že je překročen povolený odběr el. proudu při připojení klíčenky do USB portu. Zkus ostatní USB zařízení odpojit a připojit klíčenku samostatně. V jiném PC tedy nejsou s klíčenkou problémy? Jaký je OS na tom PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
zkousel jsem to u vsech 6ti usb co mam(2usb se mi nezobrazuji,protoze je mam naky natrzeny,ale nacitaji se mi z nich fotaky atd.. a jsou to USB 2.0) jinak jo je to starenka (mam tu masinu od roku 2004 a tenkrat to taky nebyla zrovna novinka) mam to fakt jen na net a blizzard klasiky snad vis o co se jedna 
Pic zkousel jsem odpojit uplne vsechno a pak pripojit flashku(aji klavesnici,mys atd.) a hned v prvnim prispevku jsem psal ze pri zapojeni v Windows XP okamzite zatuhne a v Ubuntu (to je linux,verze 9.04) se mi obcas nacte,ale pri otevirani napise nakej error,dale ve SLAXu (taky Linux) se mi nacte a zobrazi se mi soubory ve flshce ale nemuzu s nimi nic delat,ani pridavat

Pic zkousel jsem odpojit uplne vsechno a pak pripojit flashku(aji klavesnici,mys atd.) a hned v prvnim prispevku jsem psal ze pri zapojeni v Windows XP okamzite zatuhne a v Ubuntu (to je linux,verze 9.04) se mi obcas nacte,ale pri otevirani napise nakej error,dale ve SLAXu (taky Linux) se mi nacte a zobrazi se mi soubory ve flshce ale nemuzu s nimi nic delat,ani pridavat
Ahoj tak dneska jsem se ve skole ptal naseho skolniho spravce pc jestli nevi cim by to mohlo byt a rikal ze to nejspis bude ze odesly castecne ty usb at si koupim novy do pri-e ale problem pujde to i do normalniho pci? ja pci-e nemam 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Klidně si kup kartu s USB do normálního PCI.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Dobry den mam dotaz:pri opakovanem spusteni hry lineage se mi znefunkni klavesnice tak ze sviti num lock ale klavesnice nereaguje a kdyz dam do toho usb kde byla klavesnice dam mys tak normalne funguje ->zkousel jsem vycistit slozky(avast)+hrabaní se v ovladacich panelech a nic zacinam byt zoufaly... diky za odpoved.Btw:klavesnie stara cca 4 dny od vanoc
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Založ si vlastní téma!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re:nefungujicí slot pro klavesnici
Dobry den mam dotaz:pri opakovanem spusteni hry lineage se mi znefunkni klavesnice tak ze sviti num lock ale klavesnice nereaguje a kdyz dam do toho usb kde byla klavesnice dam mys tak normalne funguje ->zkousel jsem vycistit slozky(avast)+hrabaní se v ovladacich panelech a nic zacinam byt zoufaly... diky za odpoved.Btw:klavesnie stara cca 4 dny od vanoc
omlouvam se jsem hnup :_(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28592
-
od mmmartin