Nestabilita her

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pernee44
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Nestabilita her

Příspěvekod Pernee44 » 01 říj 2009 17:21

Zdravím. Už nějakou dobu mam nainstalovaný windows xp, naprosto bez problémů...před třemi dny jsem nainstaloval CoD4 a asi den a půl bez problému hrál. Nyní se mě však počítač asi po minutě (někdy po 10ti sekundách) sekne, udělá to něco jako artefakty. Když zapnu např. age of mythology, je to to samý, většinou se ani nedostanu do hry, sekne se to v menu, což u CoD ne. Praetorians jdou v pohodě, jiné hry jsem nezkoušel. Teploty komponentů jsou v normě (grafika cca 50 stupnů, procesor 30-40, harddisky 33-37, základní deska do 40ti stupnů). Nevím čím by to mohlo být, předtim bylo všechno v pohodě, grafiku mam asi půl roku. Už jsem na tom hrával předtim, no problem. Sestavu mam intel dual core 2,4GHz, nvidia 9600GT, 1,5Gb ram, zdroj fortron 400w. Díky za rady.
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj

Reklama
Buzo
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nestabilita her

Příspěvekod Buzo » 01 říj 2009 19:03

Pc je od virů čistý??

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 říj 2009 20:14

Zkontroluj disk a paměti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Pernee44
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pernee44 » 03 říj 2009 01:04

Vše je v pořádku. Zjistil jsem ten problém, jedná se o sw gigabyte gamer hud...a když sem ho měl nastavenej na šetření grafiky a úspory, tak se asi potom pořádně nepřepl a celé se to seklo. Ještě, když už jsem tohle téma založil, zajímalo by mě, co může způsobit, že při CoD4 dejme tomu každé 3 sekundy se posekne obraz, grafika vydává trochu zvuk (takové drobné pískání, reklamovat to budu až dýl, možná z toho něco vytěžim) a když se to posekne, tak zrovna grafika nepíská. Nevíte, jestli jde tohle nějak vyřešit? Díky. :smile:
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj

Zpět na “Problémy s hardwarem”