Resetování PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Spectrik
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Resetování PC

Příspěvekod Spectrik » 03 pro 2009 16:22

Zdravím,

Mám následující problém. Pokud jsem ve windowsech tak nic...:D ale jakmile zapnu nějakou PC hru např. Serious Sam tak mi hra po chvíli spadne, asi na 2 vteřiny vyhodí modrou obrazovku a reset..zvláštní je, že třeba u Warcraft III se to neděje.

Tu chybovou hlášku jsem vyfotil ... Obrázek

K tý hlášce: Začala se vypisovat až po tom co jsem měl PC v servisu...přidal mi tam i 1 256 RAMku navíc, nevím jestli by to mohlo být tím. Vzhledem k tomu, že se to děje jen u her mě napadlo přeinstalovat DirectX nebo ovladače grafiky ale nevim ještě jsem nezkoušel. Radši se zeptám tady (:

Dík za reakce.
PC sítě, programování(HTML5,CSS3,PHP,Javascript,jQuery,Nette,Bootstrap,SQL),Sci-fi,Fantasy,elektrotechnika,automatizace, umělá inteligence

Reklama
Jelito2008
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Resetování PC

Příspěvekod Jelito2008 » 03 pro 2009 16:40

Já jsem jen začátečník, takže na mě moc nedej, ale myslím si, že to bude způsobeno zvukovou kartou. IRQ jsou kanály pro zvuk, ale víc opravdu nevím :smile:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Resetování PC

Příspěvekod El Diablo » 03 pro 2009 18:03

Zkontroluj RAM memtestem. Použij Ultimate Boot CD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Zpět na “Problémy s hardwarem”