Zdravím :)
Mam taký jeden problém :) Mam NB Hp Pavilion dv6-1220-ec,operačný systém Vistu.Notebook mam asi tri mesiace,doteraz s týmžiadne problémy neboli až do včerajška.Po 6 hodinovom zapnutom nb co som lurkoval na nete a nechal tak zapnutý som si zapol World of Warcraft.Po takých 5-10 minut mi to seklo.Stláčal som všetko možne aby sa to zrušilo a nič.Po takých 2-3 minutách bojovania s tým som ten NB vypol. Ked som ho chcel nasledne hned zapnut tak sa mi hned vypol pri zapinani.Tak som si povedal,že je asi "prepracovaný" Nechal som ho také dve hodky na pokoji a po dvoch hodinách som si chcel zasa zasa zahrat...zasa to isté sa mi stalo ako predtým.Ale ked som lurkoval na nete tak zasa bez problémov.Uzsom ho nechal tak že uvidím zajtra.No a dneska to isté...Neviem ci to je s prehrievaním alebo s cím preto sem píšem a dufam,že mi pomožete :) Chcel som skusit aj naročnejšie hry na nom(ktoré mi kedysi bezproblémov išli tak napr CoD:MW2,Batman:AA) ale nechcem riskovat,že ho pri takých hrách uplne odpálim.Ale zasa možno to je iba chyba vo wowku neviem no :( Dakujem predom :)
Asi budeš muset zkusit, třeba méně náročnou hru, zda notebook poběží. Pokud poběží, může to být poškození W of W.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
takže som zistil,že to je urcite wowkom,lebo pri hraní iných hier sa mi nedialo išlo všetko tak ako ma...tak som si zo stolného pc nakopíroval wowko na HDD a dal na NB,že to možno pojde a robí to presne to isté možno aj skorej to sekne...takze prosíím niekto mi pomožte lebo zacínam byt zufaly :(
edit: keby som skusil obnovit systém tri dni dozadu?
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru
Čau,
kolega mě poprosil o sestavení počítače na hraní her.
Vyjmenoval hry jako stalker, BF 6, RPG hry..
Cena 20.000 max 22.000kč.
Co doporučujete?
Díky.
Poslední příspěvek
Ceny pamětí hrozně stoupají. Možná Alferi bude mít lepší nápad ale RPG za tento budget? Hledej, kde PC vyjde nejlépe. Dám holou sestavu, samozrejmě jen AM4. A trochu přes, jinak buď přidat, nebo bazar.
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.