mám jeden celkem velký problém u LCD Acer AL1916. Dosud bylo vše v pořádku, ještě včera jsem se díval na film a dneska to zapnu a najednou je celý obraz rozmazaný, barvy totálně žádný a jako by ho něco rušilo nebo já nevím vůbec co to je. Už po zapnutí to blbne takže windows či jiné nastavení to nebude... Víc ale řeknou fotky (omlouvám se za špatnou kvalitu...). Prosím poraďte, jsem v nesnázích

takhle má ta plocha vypadat!
takhle to vypadá po spuštění videa
takhle to vypadá po zapnutí i vypnutí (bez signálu).
zkusil jsem dát jak automatický nastavení tak i resetování monitoru přes menu monitoru a stejně to nepomohlo. když jsem dal identifikovat monitor tak to číslo se zobrazilo normálně jasně a čistě na tom monitoru. To je mi ale divný proč to taky nezrnělo a nevypadalo blbě jako vše ostatní...
tak jsem zkusil přeinstalovat i ovladače a ani to nepomohlo. Tudíž jsem si trochu dýl hrál vnastavení grafiky a nakonec jsem udělal tohle:
ono je to strašně světlí protože jinak to udělat nešlo ale obraz je čistej. Tak já vůbec nevím včem by to mohlo být...
nechal jsem monitor zapnutej dýl a zjistil jsem, že se monitor "snaží" zobrazit monitor správně ale nedaří se. Po přibližně minutě začne monitor problikávat různé barvy a dokonce i na 2s se zobrazí obraz dobře. Podle mě to nemusí být nic závažného ale vůbec netuším co s tím může být..
Včera mi dokonce naběhl později zcela v pořádku, obraz byl jak má být. Druhý den (což je dnes) zase nefunguje a už se ani nesnaží nic dělat. Připojoval jsem i jiný zařízení a furt to samé protože chyba se už zobrazuje ihned po připojení i když tam není žádný signál... nevíte někdo prosím? Už fakt nevím co s tím...