Ty uz ze me snad delas debila, ...kdyz jsi to co tam puvodne bylo napsano oparvil;
v
9:26 jsi polozil dotaz, v 9:41 jsem odepsal ja, v 10:19 jsi reagoval ty tim stylem, ze jsi cosi jako uvedl v zahlavi, a v
10:21 jsi prave ten prvni pristepek opravil (aby v nem bylo uvedeno to co nebylo jasne a na co jsem se ptal)
Nasel jsem rady na anglickych forech, jak postupovat, ale s takovymto pristupem to jiste zvladnes sam. Ja se s tebou nebudu dohadovat nad otazkou presne specifikace a postupu co jsi udelal, a nad tim, ze zpetne opravis zahlavi/dotaz, a pote tim argumentujes stylem, ...uz jsem to uvedl a vse jsem popsal.
/ A nez to zase zmenis tak ja v 9:41 v uvozovkach uvedl tvoji vetu ze zahlavi v 9:26;
''...mi to stále nabízí Opravu,modifikaci nebo odinstalaci.jenže by tam už nic být nemůže?!, nainstalovat to nejde taky a hlásí pořád to samé'',
kterou jsi nasledne v 10:21 zmenil, aby lepe vypovidala o tom na co jsem se te ptal a nasledne tim argumentujes stylem, ...vse jsem uvedl vyse (proc se na to ptas?).
Proto je to v uvozovkach, protoze jsem to vzal ze zahlavi, ktere jsi uz nasledne zmenil/doplnil.