SoundBlaster Nejde odinstalovat ani opravit

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

SoundBlaster Nejde odinstalovat ani opravit

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 21:26

Na dceřině compu jsem odinstalovával a znovu nainstalovával zvukovku SBAudigy Live.Ovšem při instalaci se mi stalo,že se mi tato zasekla a já ji ukončil.Po restartu jako by se nic nedělo,ale mě to nedalo a protože jsem si řekl,že může něco chybět chtěl jsem to udělat znovu.Ovšem nejde to.Při pokusu o odinstalaci či opravu mi to píše
Error number 0x800040201
Description:událost nemohla spustit žádné abonenty.
Smazal jsem program ručně v Program Files,použil CCleamner,RegistryCleaner a TuneUp.Ovšem píše mě to pořád to samé!!Nejblbší je,že zvuk stále jede :lol:
Když spustím Setup z CD tak mi to stále nabízí Opravu,modifikaci nebo odinstalaci.Jenže by tam už nic být nemůže?!
Naposledy upravil(a) liborek dne 22 pro 2009 22:21, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: SoundBlaster Nejde odinstalovat ani opravit

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 21:36

Tak jsem ho ještě odebral ve Správci zařízení-5adiče zvuku....Tak už mi žádný zvuk nejde,ale nainstalovat to nejde taky a hlásí pořád to samé :bomb: :evil:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 22 pro 2009 21:41

''...mi to stále nabízí Opravu,modifikaci nebo odinstalaci.jenže by tam už nic být nemůže?!, nainstalovat to nejde taky a hlásí pořád to samé'''/...pises, ze to uz nejde nainstalovet, kdyz si to odebral ze zarizeni, no tak pouzij nabidku opravit, -ne?
A kdyz se to ''opravi'' -(i kdyz jsi to mel zkusit opravit predtim, nez jsi to odebral ze spravce)- dej si nasledne praci ho znova nejprve odinstalovat, ale dukladneji a to jinak, nez pres Pridat/Odebrat program - pouzijes v nouzovem rezimu: http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/ > nasledne CC-registry > Restart ...a teprve potom instaluj zpet.

Instalovat to nejde prave (asi) z duvodu, z eto bylo spatne vyinstalovane (i kdyz jsi psal, ze zvuk sel - a uz nejde), ale pravdepodobne by nesel treba na messengeru/mikrofon, nebo pri prehravani filmu, apod. A kdyz jsi spatne vyinstalovany ovladac/program nakonec ''nejak'' odstranil, tak prave z duvodu chyby stale vysel v komplu, a nyni ''neco/nejake ty jeho casti'' brani instalaci.
I kdyz jsi to mel zkusit opravit predtim, nez jsi to odebral ze spravce.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 22:19

Tak po restartu zvuk opět jde ovšem chybu hlásí pořád stejnou.V e Správci se SoundBlaster opět objevil.
Peacoq:Jsem psal jasně ať dám kteroukoli možnost píše to to samé viz.výše.O Opravu jsem se samozřejmě pokusil před odebráním ze správce.Že jsem ho odebral píšu až ve druhém příspěvku.
Něco tam je špatně a zřejmě tam něco "visí", ale právě co s tím.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 22 pro 2009 22:54

Psal jsi, ze stale objevuje moznost -opravit-modifikovat-odinstalovat-, ale ani jednou jsi neuvedl, zda jsi to zkusil opravit > jen to, ze to jako nejde instalovat a potom smazal ''hlava-nehlava'', a nasledne i odstranil ze Spravce, ....kde jsi to snad odstranil v okamziku, kdy jsi mel vlozene instalacni CD, nedarilo se ti spusteni instalace a tak jsi to soucasne odstranil ve Spravci?

Zkontroloval jsi, zda tam nezustaly slozky/soubory?;
Program FIles-Creative >nepujde-li smazat >otevri Vlastnosti - smaz vsechny polozky >vysypat kos (!) >Restart
(bude tam asi pod-slozka SoundBlaster a v ni soubory, a kos musis vysypat, jinak si z nej kompl zase natahne to co se smaze v nadeji, ze je to oladac ke zvuku, ktery mu bude schazet a pravdepodobne by se to tak vratilo zpet)

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 23:15

Citace z prvního příspěvku: Při pokusu o odinstalaci či opravu mi to píše
Popíšu znovu.Nejprve jsem zkusil JAKOUKOLIV MOŽNOST z nabízeného tedy Odstranit,opravit,modifikovat.Když to nijak nešlo ,tak jsem smazal ručně VŠE co jsem kde našel /mimo odstranění ve Správci zařízení./a následně vyčistil různými programy registry atd.Když to opět nepomohlo odebral jsem zařízení ve Správci.Při každém dalším pokusu stále stejná hláška,ikdyž pokud by v počítači už nic nemělo být,tak by mi to ani nemělo při instalaci nabízet tyhle možnosti,ale jen čistou instalaci.Takže tam evidentně někde něco je.
Nakonec po restartu se SB zvukovka opět objkevila ve správci zařízení.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 22 pro 2009 23:27

Ty uz ze me snad delas debila, ...kdyz jsi to co tam puvodne bylo napsano oparvil;
v 9:26 jsi polozil dotaz, v 9:41 jsem odepsal ja, v 10:19 jsi reagoval ty tim stylem, ze jsi cosi jako uvedl v zahlavi, a v 10:21 jsi prave ten prvni pristepek opravil (aby v nem bylo uvedeno to co nebylo jasne a na co jsem se ptal) :bigups:
Nasel jsem rady na anglickych forech, jak postupovat, ale s takovymto pristupem to jiste zvladnes sam. Ja se s tebou nebudu dohadovat nad otazkou presne specifikace a postupu co jsi udelal, a nad tim, ze zpetne opravis zahlavi/dotaz, a pote tim argumentujes stylem, ...uz jsem to uvedl a vse jsem popsal.

/ A nez to zase zmenis tak ja v 9:41 v uvozovkach uvedl tvoji vetu ze zahlavi v 9:26;
''...mi to stále nabízí Opravu,modifikaci nebo odinstalaci.jenže by tam už nic být nemůže?!, nainstalovat to nejde taky a hlásí pořád to samé'',
kterou jsi nasledne v 10:21 zmenil, aby lepe vypovidala o tom na co jsem se te ptal a nasledne tim argumentujes stylem, ...vse jsem uvedl vyse (proc se na to ptas?).
Proto je to v uvozovkach, protoze jsem to vzal ze zahlavi, ktere jsi uz nasledne zmenil/doplnil.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 23:45

Tak to promiň.V prvním příspěvku jsem něco opravoval z toho co píšeš aby to bylo kratší ,ale ta větička před hláškou tam byla a stou jsem nic nedělal..Opravdu jsem rád za každou radu a nechci se přít.V posledním příspěvku jsem jen znovu popsal můj problém.Nikoho jsem nechtěl urazit.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 pro 2009 23:58

Tak pokud ještě chceš....Nemůžu nijak odinstalovat ani nijakým programem/REVO/protože nemůžu vybrat co mám odinstalovat neboť nikde nic není.To co se mi nabízí je jen při pokusu o instalaci s CD.V počítači není nic co by se vztahovalo k té zvukovce.Tedy mimo ovladačů ve správci.A ty pokud odeberu se mi restartu objeví znovu.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 23 pro 2009 00:47

liborek:
  1. Jestliže ještě nikdo nic nenapsal a ty chceš něco doplnit, nezakládej další příspěvek, ale použij kouzelné tlačítko UPRAVIT.
  2. 6. 12 jsem ti posílal soukromou zprávu, 17. 12. jsem svůj pokus zopakoval. Buď té dobroty a přečti si to.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze odinstalovat aktualizaci Win10
    od krysarr » 20 dub 2025 13:21 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    1728
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 dub 2025 15:07

Zpět na “Problémy s hardwarem”