Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Mám problém se samovolným vypínáním PC za doprovodu neutichajícího dvoutonového zvuku ze speakeru. Počítač se vypne do té míry, že se vypne celý pc včetně větráků ale řve mi ten speaker, tudíž musím pc vypnout. Prosil bych o radu co s tím, nebo jestli je nejlepší nápad otevřít okno a vyzkoušet gravitaci. Předem děkuji za odpovědi
Samovolné vypínání PC
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Samovolné vypínání PC
Při jaké příležitosti to spadne? Zkontroluj teploty a zjisti si co znamenají 2 pípnutí tvého biosu v manuálu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
právě že to je pc pouze na internet. teploty tudíž jsem nikdy neřešil...ale podívám se na ně :-)....s tím manuálem to je problém, protože v době pořízení jsem PC ještě neuměl postavit, takže je kupovaný a tudíž jsem bez manuálu. Rozhodně se podívám na ty teploty. Děkuji moc za radu :)
-
- Pohlaví:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyčisti PC od prachu a zkontroluj otáčky ventilátorů.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Děkuji za cenné rady a za vřelé přijetí :-)...vyzkouším vše a pak dám vědět :-)...
jo ještě taková drobnost, vždy když tohleto PC udělá, tak to udělá až poté co se načte Windows...právě kdyby to byl prach a zasekával ventilátory (jestli jsem to správně pochopil, jestli to pán Pekla takhle myslí), tak si myslím že by se vypnul už při načítání, nebo ne?
jo ještě taková drobnost, vždy když tohleto PC udělá, tak to udělá až poté co se načte Windows...právě kdyby to byl prach a zasekával ventilátory (jestli jsem to správně pochopil, jestli to pán Pekla takhle myslí), tak si myslím že by se vypnul už při načítání, nebo ne?
-
- Pohlaví:
Teď jsem si to přečetl znova a lépe

. Zkontroluj ty teploty třeba HW monitorem co mm v podpisu a dej sem screen. Mohl by být uvolněný chladič na CPU. Tady máš scrren jak by to mělo vypadat - tedy ten screen.neutichajícího dvoutonového zvuku

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO to dělá Fan Fail Warning, zkontroluj nastavení v BIOSu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 17866
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44