Monitor nemluví s počítačem
Monitor nemluví s počítačem
Pořídil jsem si novou sestavu, PC HP Pavilion Slimline s5210cs s Windows 7, grafickou kartu to má NVidia GeForce g210 - a 26 palcový monitor Fujitsu Siemens P26W-5ECO. Po zapojení přes VGA porty se vzájemně nespojily vůbec, monitor zůstal černý a neměl signál. Po zapojení přes DVI se monitor rozběhl, ale obraz je rozmazaný. Pravděpodobně proto, že automaticky nastavené rozlišení je 1920x1080, i když monitor má 1920x1200. Při všech pokusech o přenastavení rozlišení mi ovládací panely odmítly nabídnout vyšší rozlišení než 1920x1080, pokus nastavit si vlastní rozlišení v ovládacím panelu NVIDIA skončil hláškou "Test vlastního režimu selhal". Netuším, kde je chyba, projel a vyzkoušel jsem všechny nápovědy, několikrát odinstaloval ovladač monitoru a znovu připojoval, a jsem blízko zoufalství. Tuší někdo, co se může dít a co s tím? Díky!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor nemluví s počítačem
Pravděpodobně toto rozlišení nezvládá grafická karta.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Monitor nemluví s počítačem
Monitor nemluví s počítačem, já nemluvím s monitorem, jen občas s počítačem, to když mám zapnuté Jet Voice, ale občas mně moje PC ignorovalo a snažilo se vykonat příkaz (aspoň si to myslelo) TV
Tolik k hlasovému ovládání PC
Jaké rozlišení podporuje ovládač grafiky, budeš mít určitě nějaký výběr. Poslední možnost, nainstalovat novější ovladač, ale nevím, nevím ...

Jaké rozlišení podporuje ovládač grafiky, budeš mít určitě nějaký výběr. Poslední možnost, nainstalovat novější ovladač, ale nevím, nevím ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10883
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41