Dobrý den
Při zapnutí počítače bios hlásí PS/2 mouse error a kurzor myši na monitoru se ani nehne. Světlo v myši bliká. Normálně má jenom svítit.
Předtím jsem používal jinou myš,takže toto je první zapojení nové myši. Starou již nemám
Prosím tedy o radu odborníků. Dík
Nejde myš, BIOS hlásí „PS/2 mouse error“.* Vyřešeno
Nejde myš, BIOS hlásí „PS/2 mouse error“.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 led 2010 13:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu z původního „Nejde myš“. Vždycky je lepší, když nadpis obsahuje jednoznačný, přesný popis problému (i když uznávám, že ten původní nebyl až tak špatný).
Důvod: Upřesnění nadpisu z původního „Nejde myš“. Vždycky je lepší, když nadpis obsahuje jednoznačný, přesný popis problému (i když uznávám, že ten původní nebyl až tak špatný).
Re: Nejde myš, BIOS hlásí „PS/2 mouse error“.*
Vítej na fóru PC-HELP.
Vyzkoušej myš v jiném počítači. Jestliže nepůjde, bude vadná. Jestliže půjde, zkus si ji s někým ochotným vyměnit.
Případně můžeš zkusit redukci z PS2 na USB.
Je-li myš vadná a v záruce, reklamuj.
Vyzkoušej myš v jiném počítači. Jestliže nepůjde, bude vadná. Jestliže půjde, zkus si ji s někým ochotným vyměnit.
Případně můžeš zkusit redukci z PS2 na USB.
Je-li myš vadná a v záruce, reklamuj.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myš v jiném počítači jde. Myslíte tedy,že jiná myš tam třeba půjde?
Re: Nejde myš, BIOS hlásí „PS/2 mouse error“.* Vyřešeno
To se dá leda vyzkoušet, ale když šla ta původní, kterou už nemáš, co by nešla jiná?
Důvod, proč nejde tahle, se dá těžko odhadnout; možná by na to přišli v servise, kdyby stroj a myš otestovali, ale to jsou podle mne vyhozené peníze. Snad kdyby to byla nějaká herní krysa za 2–3 tisíce, ale je-li to běžný hlodavec za 1–2 stovky, zkusil bych výměnu.
Důvod, proč nejde tahle, se dá těžko odhadnout; možná by na to přišli v servise, kdyby stroj a myš otestovali, ale to jsou podle mne vyhozené peníze. Snad kdyby to byla nějaká herní krysa za 2–3 tisíce, ale je-li to běžný hlodavec za 1–2 stovky, zkusil bych výměnu.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Je to běžná myš,takže zkusím výměnu.Dík
Dej pak vědět, jak to dopadlo.
- Mýliti se je Myloš.
Tak jiná myš jde vpohodě,ale mám problém se zobrazováním na monitoru. Zkoušel jsem i jiný monitor,ale je to stále stejné.
Při posouvání okna,nebo třeba obrázku zůstávají barevné pixely,které přibývají s pohybem okna až je to nakonec nečitelné.
Ovladač grafické karty mám správný. Nevíte čím to může být?
Při posouvání okna,nebo třeba obrázku zůstávají barevné pixely,které přibývají s pohybem okna až je to nakonec nečitelné.
Ovladač grafické karty mám správný. Nevíte čím to může být?
jelikož zrovna nejste online,založím na toto nové téma
Založení nového tématu je v jen a jen správně, protože se v něm bude řešit jiný problém (naopak by byla chyba zakládat nové téma pro řešení problému dosavadního).
Ale tady jsi mohl na příspěvku, který nejvíc vedl k vyřešení, zaškrtnout zelenou fajfku „vyřešeno“ – jednak se tím vlákno zamkne, druhak se přestane zobrazovat v TOP 30. Tady to udělám za tebe, ale ve svých dalších dotazech na to nezapomínej.
Ale tady jsi mohl na příspěvku, který nejvíc vedl k vyřešení, zaškrtnout zelenou fajfku „vyřešeno“ – jednak se tím vlákno zamkne, druhak se přestane zobrazovat v TOP 30. Tady to udělám za tebe, ale ve svých dalších dotazech na to nezapomínej.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7658
-