Jsou mnou vybrané RAMky kompatibilní se základní deskou?* Vyřešeno
Jsou mnou vybrané RAMky kompatibilní se základní deskou?* Vyřešeno
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi půjdou tyto ramky: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39061 na tuto záklaadovku (ASUS -P5L 1394,Podporovaná rychlost FSB:FSB533, FSB800, FSB1066, Podporované typy pamětí:DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM ) ?? Děkuji.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 led 2010 15:36, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava velmi hloupého nadpisu „pujde??“, krerý svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Doporučuji jejich přečtení.
Důvod: Oprava velmi hloupého nadpisu „pujde??“, krerý svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Doporučuji jejich přečtení.
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jsou mnou vybrané RAMky kompatibilní se základní deskou?*
Tvoje deska podporuje paměti maximálně do 667 Mhz, tebou vybrané mají 800 Mhz, tudíž by se zbytečně podtaktovávaly, kup nějáké co mají 667 Mhz
Screpheep:
V zásadě máš pravdu, ale mám pocit, že to vyjde cenově nastejno; pokud se v tomto nemýlím, pak může Kotik s klidným svědomím koupit i ty 800MHz.
V zásadě máš pravdu, ale mám pocit, že to vyjde cenově nastejno; pokud se v tomto nemýlím, pak může Kotik s klidným svědomím koupit i ty 800MHz.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nemýlíš se, cena je stejná, prodejnější budou Ty 800.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
takze kdyz si koupim ty 800 tak se nic nestane, oni se samy stahnou na tech 667MHz?? nebo s nima budu muset neco delat??:D:D:D
moc se mi nesmejte...sem amater jak svine;-)
moc se mi nesmejte...sem amater jak svine;-)
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Nemusíš s nima nic dělat, ty paměti se přizpůsobí desce.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Naopak,ty 800Mhz budou vhodnější,protože můžeš přetaktovat procesor a paměti se ti dostanou zpátky na těch 800Mhz.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
nebo může snížit časování a tím dosáhne menší latence
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao:
Nesmí to přehnat (i když by nedošlo k tragedii) – já to jednou přehnal a stroj nenaběhl, tma. Pomohl až reset BIOSu.
Nesmí to přehnat (i když by nedošlo k tragedii) – já to jednou přehnal a stroj nenaběhl, tma. Pomohl až reset BIOSu.
- Mýliti se je Myloš.
však reset biosu není taková tragedie ne?? 

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao: Dyk jsem to taky napsal, ne? 

- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4919
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1180