Zdravim, tak jsem tu buhuzel s dalsim problemem:
Nainstaloval jsem si hru PES10 (Pro Evolution soccer), ale ta me hlasi v nastaveni, ze mam male VRAM (64mb). PC jsem mel tedka kvuli problemu s Harddiskem v opravne a po preinstalovani windowsu me ted nejde skoro zadna hra, kterou jsem predtim normalne hraval. PES10 byla jedna z nich a tak se ptam, jestli se da nejak zmenit ta VRAM...
Normalni ramku mam 3GB, Grafika Nvidia GeForce 7150M, predem diky za kazdou pomoc
// Přihlouplý nadpis „VRAM“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra:
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ // „VRAM“ je u tebe výstižný popis problému, plantážníku?
// Myloš
Máš slabou integrovanou grafiku, které je přiděleno jen 64mb ram paměti. A i kdybys to zvýšil tak si PES 2010 asi nezahraješ. Na integrované grafiky to není stavěné
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
No jde o to, ze ja uz jsem to PESko hral a na docela dobre kvalite,,1024 rozliseni a medium , fifu 10 jsem hral a taky bez problemu jsem mel na stredni detaily a kamos tu vedle me na koleji drti taky a ma integrovanou grafiku od intel a hlasi mu to ze ma jeste slabsi grafiku nez ja, ale to vram ma 126mb, ja to nechapu, zmenim harddisk, preinstaluje se windows a najendou nespustim nic...
no mam nejakje bios phoenix, ale jeste nez se v tom budu hrabat a zjistovat jak na to, tak sem dam screen:
co tedka u me byli 2znamy s notebookem, tak meli vyhrazenou pamet: 0MB a Sytemovou grafickou pamet 128 a ja to mam naopak a ktomu jeste 64mb a to maj oba integrovanou grafiku od intelu, o nakou tu uroven niz nez ja...
// Obrázky příště nelinkuj, ale vkládej je přímo do fóra jako přílohu.
// Dále není třeba dělat screenshot celé plochy; příště takto ořízni.
// Myloš
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.