Včera jsem zaznamenal stejný problém. OS je Win XP home. Zapnu PC, problikne klasická obrazovka, incializace disků, začne nabíhat logo windows (cca asi 2s), problikne modrá smrt (velmi rychle) a pc se restartuje - pořád dokola...
Zkusil jsem se mrknou přes live CD - Slax. Tam jsou vidět všechny disky atd. Bez problémů se dají zobrazit. Zkusil tedy tímto způsobem přehrát spuštěcí soubory (ntldr atd.). Nepomohlo to vůbec. Poslední známá konfigrurace, nouzový režim - ani jedna z těchto voleb nefunguje...
Dnes mi již volal kamarád, že má zřejmě stejný problém. Zde nevím, na jakém OS to běží... Nemohlo by se jednat o nějaký vir? např.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/190073-slovensky-cerv-napada-pocitace-po-celem-svete.html.
Hledám ještě nějaké možné řešení, před reinstalací PC... Nemá někdo nějaký návhr na další postup?
//Buď od té dobroty a přečti si pravidla fóra. Se svými problémy zde nevstupujeme do cizích témat, protože pak vzniké v tématu chaos. Založ si své vlastní téma. Děkuji
//Karlos