Sekání obrazu při přesouvání oken a scrollování.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
Mejsny
nováček

Sekání obrazu při přesouvání oken a scrollování.

Příspěvek od Mejsny »

Přeinstaloval jsem windowsy... XP professional, potřeboval jsem pročistit PC... a teď když uchopim okno a chci ho přesunout, tak se to hrozně seká... nebo, když chci na internetu posunout okno dolu.. to samé... předtim to nedělalo... mám základovku ASUS M2A-VM s integrovanou grafikou. K ní dvě CD s ovladači - naiinstaloval jsem (samozřejmě s rozumem) všechny ovladače, co byli třeba... , hledal jsem ovladače přímo na netu... na asusu přímo, tam jsem našel, ale to taky nepomohlo...

něco ale asi bude špatně... když v pc mám tohle:

http://s1.imgupload.cz/img/--/165160/vEsao/img1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s1.imgupload.cz/img/--/165161/bWsiT/img2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

mořim se tady stim už asi 5hodin!

Zkoušel jsem naintalovat ati catalyst (byl v pc i předtim, je to počítač přítelkyně, nevim, co tam vše přesně bylo), to mi při instalaci napsalo, že program nenašel kompatibilní ovladače či co... a že mám zkusit před touto instalací nainstalovat zobrazovací adaptér s klasickým ovladačem VGA.. ale jak??? :-(

Děkuji za každou radu, která povede k vyřešení...

//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra

//změna názvu z původního " Grafika - problém "

//mmm
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Sekání obrazu při přesouvání oken a scrollování.

Příspěvek od Žbeky »

Zkus zde stáhnout poslední ovladače na chipset. Vybereš win xp a potom otevřeš chipset a poslední podle datumu (má kolem 180mb)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neustálé scrollování
    od krystofb » » v Vše ostatní (sw)
    0 Odpovědi
    5473 Zobrazení
    Poslední příspěvek od krystofb
  • Trhání obrazu při 60 FPS
    od FoLLoW3r » » v Hry