PC bez zvuku
PC bez zvuku
Zničeho nic mi přestal fungovat zvuk na počítači. Nic není ztlumené, vše je správně připojené, v AC97 taky žádná zrada není. Tak nevím. Budu vděčná za každou pomoc.
-
- Pohlaví:
Re: PC bez zvuku
V pravo dole na lise -bezici procesy- (vedle hodin) vidis ikonku reproduktoru ?, za predpokladu, ze;
- zvuk neni jen vyply (pres ikonku reproduktoru znacka jako zakaz vjezdu), a nebo
- ikonka neni skryta za dvojitou sipeckou - rozklikni (nemela by byt tak to skryta ani v nastaveni ''skryt neaktivni''), ...by jsi ikonku mel videt.
Neni-li tam, zkontrolovat nainstalovani ovladace zvuku:
- Kontrolni panel > zvuk > jake zarizeni je /a nebo neni k dispozici a zda pracuje
- Spravce zariceni - Zvukova zarizeni (Ikonka Tento PC - kliknout pravym - Spravovat - Spravce zarizeni) > kdy tedy bude asi znacka vykricniku a nebo jina znacka pro chybejici ovladac
- Instalovane programy nazev programu/ovladace je jako vyrobce/jmeno produktu.
...kdyz toto vse opravdu chybi;
Instalace aktualiza treba prehravace, kodeku (primarne to/neco co by melo souvislost se zvukem) mohla ovladac jednoduse -vystrelit-, coz se stava bez vetsiho pricineni uzivatele, a nekdy proste ovladac ''zmizi'' jen tak, aniz by clovek mel tuseni, proc se tak stalo.;
- pripadne tedy ovladac zvuku preinstalovat: ...instalacni CD, a nebo na strance vyrobce (notbuku, nebo zakladove desky v pripade stolniho PC) hledat ovladac pro audio.
- zvuk neni jen vyply (pres ikonku reproduktoru znacka jako zakaz vjezdu), a nebo
- ikonka neni skryta za dvojitou sipeckou - rozklikni (nemela by byt tak to skryta ani v nastaveni ''skryt neaktivni''), ...by jsi ikonku mel videt.
Neni-li tam, zkontrolovat nainstalovani ovladace zvuku:
- Kontrolni panel > zvuk > jake zarizeni je /a nebo neni k dispozici a zda pracuje
- Spravce zariceni - Zvukova zarizeni (Ikonka Tento PC - kliknout pravym - Spravovat - Spravce zarizeni) > kdy tedy bude asi znacka vykricniku a nebo jina znacka pro chybejici ovladac
- Instalovane programy nazev programu/ovladace je jako vyrobce/jmeno produktu.
...kdyz toto vse opravdu chybi;
Instalace aktualiza treba prehravace, kodeku (primarne to/neco co by melo souvislost se zvukem) mohla ovladac jednoduse -vystrelit-, coz se stava bez vetsiho pricineni uzivatele, a nekdy proste ovladac ''zmizi'' jen tak, aniz by clovek mel tuseni, proc se tak stalo.;
- pripadne tedy ovladac zvuku preinstalovat: ...instalacni CD, a nebo na strance vyrobce (notbuku, nebo zakladove desky v pripade stolniho PC) hledat ovladac pro audio.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nenapsala jsi jaký máš OS. Budu předpokládat, že XP...
Zkus se podívat i sem: Start --> Ovládací panely --> Nástroje pro správu --> Služby --> najdi službu Zvuk systému Windows a v ní zjisti, zda je spuštěná. Pokud ne, spusť ji tlačítkem Spustit
Také jsem měl problémy s výpadkem zvuku a toto pomohlo.
Zkus se podívat i sem: Start --> Ovládací panely --> Nástroje pro správu --> Služby --> najdi službu Zvuk systému Windows a v ní zjisti, zda je spuštěná. Pokud ne, spusť ji tlačítkem Spustit
Také jsem měl problémy s výpadkem zvuku a toto pomohlo.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
očas se mi to na Xp stalo, počítač se tvářil jakoby nemel zvukovou kartu, stačil restart. skoušela si restart?
Zpět na “Problémy s hardwarem”