tiskárna na windows 7

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Blaid
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

tiskárna na windows 7

Příspěvekod Blaid » 06 úno 2010 18:58

Zdravím,
mám 2 problémy ... nejdříve tedy ten s tiskárnou ... mám nové windows 7, ale když jsem připojil a nainstaloval tiskárnu, tak vůbec nejde tisk ... zkoušel jsem ovladače i windowsácké i přiložené cd a nic, záhadou ale je že při instalaci ovladače a kalibraci tiskárna vytiskla zkušební stránku ... nic jiného ovšem nevytiskne.
Druhý problém: Na harddisku je operační program Windows XP, ale při spouštění vyhazuje chybu, že ve windowsu chybí nebo nepracuje správně ntoskrln.exe, tudíž jsem chtěl přeinstalovat windowsy, ale když tam dám cd s operačním programem, tak to nic nedělá. Ovšem harddisk pracuje správně když ho zapojím jako druhý fyzický disk. Tedy ten, ze kterého se nenačítá windows. Nevím co s tím, poradíte?

Doufám, že někdo poradí, protože už si s tím opravdu nevím rady. :-( :-(

Reklama
mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: tiskárna na windows 7

Příspěvekod mr.M » 06 úno 2010 19:10

Pokud se chceš XPček zbavit zformátuj oddíl na NTFS... Pokud chceš pouze reinstal XPček, doporučuji také zformátovat oddíl a pak nabootvat z CD (DVD) XPček.. pokud ti PC z ROMky nebootuje, je to nejspíš tím, že máš nastaveno BIOSU jako první disk. To změníš tak, že při zobrazení loga základní desky zmáčkneš DEL nebo tomu příslušnou klávesu a tam najde položku, jako je boot options... vřele doporučuji tam nic neměnit pokud nevíš, co děláš (celkově v BIOSU) :-)

Na zformátování oddílu bych doporučil třeba Paragon Partition Manager Express 9.0
- POZOR - zformátování přijdeš o vše, co tam na tom oddílu bylo

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ? :wink:
No stress, have fun.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 06 úno 2010 19:34

Máš tu tiskárnu nastavenou jako výchozí?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 06 úno 2010 20:58

Ano tiskárna je výchozí.

mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mr.M » 06 úno 2010 20:59

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ?
No stress, have fun.

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 06 úno 2010 21:09

No na stránkách hp ovladač na windows 7 není http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=cs&cc=cz

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 06 úno 2010 21:15

mr.M píše:Pokud se chceš XPček zbavit zformátuj oddíl na NTFS... Pokud chceš pouze reinstal XPček, doporučuji také zformátovat oddíl a pak nabootvat z CD (DVD) XPček.. pokud ti PC z ROMky nebootuje, je to nejspíš tím, že máš nastaveno BIOSU jako první disk. To změníš tak, že při zobrazení loga základní desky zmáčkneš DEL nebo tomu příslušnou klávesu a tam najde položku, jako je boot options... vřele doporučuji tam nic neměnit pokud nevíš, co děláš (celkově v BIOSU) :-)

Na zformátování oddílu bych doporučil třeba Paragon Partition Manager Express 9.0
- POZOR - zformátování přijdeš o vše, co tam na tom oddílu bylo

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ? :wink:

HDD zformátován, Teď zapnu PC a vyskočí mě chyba PXE-E61 a PXE-MOF co sem se na netu dočetl, tak jsem zakázal bootování other device, ale pořád to píše, ROMKA už načítá bez problémů

mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mr.M » 06 úno 2010 21:20

PXE je bootování po síti... tzn dej první ROMku, pak disk a zbavíš se toho :wink:
No stress, have fun.

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 06 úno 2010 22:33

Blaid píše:No na stránkách hp ovladač na windows 7 není http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=cs&cc=cz

Takže to znamená, že ta tiskárna prostě na W7 nejde?

mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mr.M » 06 úno 2010 23:17

Promiň, přehlídl jsem to. To, to samozřejmě neznamená, ale samozřejmě by driver od výrobce byl nejlepší.

Našel jsem o HP tiskárnách pod W7 toto . Zkus to aplikovat na tu svoji... Není to nic jiného, než ji přidat ručně. :roll: :wink:
No stress, have fun.

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 07 úno 2010 12:44

Start Menu > Devices and Printers > Add a Printer > HP > HP Deskjet 3420

Přidat tiskárnu už jsem zkoušel, ale při výběru tiskárny, tam není HP Deskjet 3420, tedy tiskárna, kterou mám já.

Blaid
nováček
Stav:

Příspěvekod Blaid » 07 úno 2010 16:03

Odinstaloval jsem všechny ovladače a zapojil tiskárnu znovu, W7 začali hledat ovladač, neúspěšně a napsalo to 'Software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován. Nebyl nalezen ovladač.'

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”