Zdravím koupil jsem si externí disk k pc je připojen pomocí 2.0 USB. V tento počítač ho nevidím. Zkoušel jsem ho naformátovat Start-Ovládací panely-Správa počítače-Správa disků ale tam nebyl tak nevim....
//1) "Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " Externí disk "
//2) Pokud hned po vložení příspěvku označíš téma za vyřešené a tím ho i zamkneš, odpovědi se nedočkáš
//označeno jako nevyřešené a odemknuto
//mmm
Systém nevidí externí disk
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Systém nevidí externí disk
Podporuje tvůj počítač USB 2.0? Často se stává, že když disk zapojíš do USB slotu, kterej je vepředu na case, tak to nefunguje. Zapoj ho proto dozadu a vyzkoušej i různý porty. V jinym kompu funguje?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
protože do těch děr někdo zapomněl vevnitř natáhnout kabílky od základní desky.Rewqa píše:Často se stává, že když disk zapojíš do USB slotu, kterej je vepředu na case, tak to nefunguje
Na stranu druhou i kdyby počítač nepodporoval USB2, tak USB1 je zpětně kompatibilní, akorát že nehorázně ppppommmmmmallllééé, všechno trvá tak bááááááááječně dlouho…
_Alex_:
- Zkoušel jsi disk připojit k jinému USB otvoru, případně k jinému počítači?
- Je 3.5" a nezapomněls na napájení?
- Je 2.5" a jeden USB kabel ho neunapájí – máš rozdvojku a obsadils dva USB konektory?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z vlastní zkušenosti znám, že i když sou ty přední porty zapojený, tak to prostě nefunguje. A nedělá to jenom u mě. Sorry, ale tak blbej nejsem abych si nevšimnul, že nemám zapojený přední porty.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Označil jsem ho za vyřešený, protože jsem na to přišel než někdo odpověděl. Ale přesto děkuji Disk pouze nemnˇˇel kontakt s kabelem= neseděl v boxu jak by mněl...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2946
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22