Ahoj. po zapojení reproduktorů do pc nereagují. jak zjistim typ řadiče zvuku? prosim o pomoc
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " připojení repráků "
//mmm
Jak zjistím typ řadiče zvuku?
-
- Pohlaví:
Re: připojení repráků
Možná bude vidět v Tento počítač - HW - Správce zařízení.
Nebo Start - Spustit, tak napsat dxdiag a potvrdit. Následně záložka Zvuk
Nebo Start - Spustit, tak napsat dxdiag a potvrdit. Následně záložka Zvuk
Re: Jak zjistím typ řadiče zvuku?
ano tam se dostanu a dám řadiče zvuku -> zvukové kodeky a vlastnosti, a pak tam mam imaadp32.acm, imsadp 32.acm a další.. ale nevim co mám dělat dál..
zkušela jsem jak jsi mi říkal, ale objevilo se mi: Nebyla nalezena žádná zvuková karta. Pokud je v počítači zvuková karta nainstalována, nainstalujte ovladač zvuku dodaný výrobcem hardwaru. Co mám dělat? co to znamená?
-
- Pohlaví:
Abych nezapoměl Vítej na PC-Help.
Systém nevidí zvukovku, ty nevíš jakou máš? Je integrovaná? Ten zvuk vypadl sám od sebe anebo je to nové PC?

Systém nevidí zvukovku, ty nevíš jakou máš? Je integrovaná? Ten zvuk vypadl sám od sebe anebo je to nové PC?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívejs e do správce zařízení jestli tam máš nějaké otazníky nebo vykřičníky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Děkuji za přivítání :) Ja mám právě počítač od kamaráda a přeinstalovala jsem si ho normálně a všechno v pohodě, ale repráky mi nehrají. Zvuková karta je integrovaná, ale nevim typ.
žádné otazníky ani vykřičníky tam nevidím
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za MB? Použij CPU-Z
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Pokud jsi si ho sama přeinstalovala, pak jsi musela instalovat i chipset základní desky, na stejném CD jsou i ovladače zvukovky - hledej Realtek (asi nejběžnější) anebo rovnou zkus stáhnout a nainstalovat TYTO.
Já počítačům moc nerozumím, nwm co je to MB ani CPU-Z.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MB=mainboard= základní deska.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ng/cpuz/?g[hledano]=cpuz&g[oz]=1.53.1
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ng/cpuz/?g[hledano]=cpuz&g[oz]=1.53.1
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Problémy s hardwarem”