svítí myš po vypnutí pc Vyřešeno
svítí myš po vypnutí pc
ahoj-prosím o radu-kámoš koupil novou myš genius netscroll 100 konektor ps2 a svítí mu po vypnutí pc. Doposud měl myš netscroll 110 s konektorem usb a zhasínala. Prosím poradte kde je chyba. Já typuji v nastavení bios.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: svítí myš po vypnutí pc
Stačí když vytáhne PC ze zásuvky
PS/2 je napájený pořád i když je systém vyplý. Stejně tak síťovka ti vzadu bliká byť pc "neběží"

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
na mém pc nesvítí a to jej ze sítě nevytahuju.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten konkrétní kus?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ano kámošovy svítí, na mém pc ta samá nesvítí
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale zdroje počítám už stejný nemáte, nebo desky.
Stačí nenechávat PC v pohotovosti a ještě ušetří spoustu proudu (to platí i pro tebe, i když nic nesvítí).
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě mě napadá, proč by někomu mělo vadit, že mu svítí myš... taková záře to snad neni, to abych si snad rozebral monitor, že mi svítí světýlko, když je ve standby. A jak řiká X i Žbeky, prostě to vyndej ze sítě, aspoň je jistota že ti při bouřce nevyhoří PC 

Ono je to daný kusem protože třeba Netscroll 110,některá svítí,nekterá ne,četl jsem to na internetu. 

- Pospik2705
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jelikož jde do pc pořád proud kdyz ho máš v zásuvce a nebo máš zaplej zdroj tak ta mys pořád reguje můj znmej má obyčejnou myš od genius a taky mu trochu svítí když má vyplej PC
jestli mu to tak vadí tak at si to bud vytahuje a nebo at vypíná pc ze zásuvky :-)

- Pospik2705
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PECHY15 píše:Ještě mě napadá, proč by někomu mělo vadit, že mu svítí myš... taková záře to snad neni, to abych si snad rozebral monitor, že mi svítí světýlko, když je ve standby. A jak řiká X i Žbeky, prostě to vyndej ze sítě, aspoň je jistota že ti při bouřce nevyhoří PC
:_D xD

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 5425
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek