diky moc
Samovolny ostranit veci
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Samovolny ostranit veci
ja mam notebook a tam sem mnel conter strike a jeden den se mi to ostranilo counter strike muzete mi pomoc za radu
diky moc
diky moc
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Samovolny ostranit veci
Ajejej.. Pár krát jsem si to přečetl a možná to pochopil.
Nezmizela ti jenom ikona z plochy? Nebo se to smazalo úplně a není na disku ani nainstalovaná složka?
Nezmizela ti jenom ikona z plochy? Nebo se to smazalo úplně a není na disku ani nainstalovaná složka?
uplne se to smazalo ani to nebilo na disku
Nauč se psát česky! Karlose na tebe 
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Counter Strike má Ratio 16+.To by ani neměls hrát 
Zkus kliknout na Tento počítač a do políčka Hledat vepiš slovo Counter Strike.Pokud to v počítači někde je,tak to systém najde.Standartně bys to měl najít v Program Files.
Zkus kliknout na Tento počítač a do políčka Hledat vepiš slovo Counter Strike.Pokud to v počítači někde je,tak to systém najde.Standartně bys to měl najít v Program Files.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ja sem šel hrát counter strike a mam vistu tak sem si dal hry soubor a tam byl counter tak sem si ho pustil a rikalo to ze to neexistuje