Zdravim,
koupil jsem si new PC (po jednotlivých součástech - Motherboard P43T-ES3G; Core2 Quad 2,5GHz 1333Mhz, 4GB RAM DDR3). V prodejně mi to vše sestavili akorát místo mé objednané grafické karty, která jim zatim nepřišla mi dali provizorní (místo ATI HD 4770 nějakou slabší ATI o 256MB).
Dnes jsem ho zapnul a pokusil jsem se nainstalovat Windows 7, šlo to dobře, ale po dokončení se systém načetl a na monitoru se mi objevily podélné černé čáry. Po načtení Windows 7 to okamžitě vyhodilo modrý okno s nějaký errorem (nedá se to stihnout přečíst o čem ta hláška je) a PC se restartuje. Tak to jde pořád dokola.
Je možný že tohle mi dělá ta provizorní grafika? či je v tom ještě něco jinýho.
Za každou radu sem rád. Děkuji raptotr
/přejmenováno. memphisto
Problém s novým PC - obnovení systému
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém s novým PC - obnovení systému
Naposledy upravil(a) raptotr dne 21 bře 2010 14:19, celkem upraveno 1 x.
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafika?
Prosím admina o změnu názvu...
Takže, máš všude dobře kablíky?? sedí ti karty dobře ve slotech?? kontroloval jsi teploty??
Takže, máš všude dobře kablíky?? sedí ti karty dobře ve slotech?? kontroloval jsi teploty??
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Grafika?
V prodejně mu to vše sestavili
Jinak zkus při vypnutém PC jestli je grafika pořádně docvaknutá ve slotu a zkontroluj kabeláž.

Jinak zkus při vypnutém PC jestli je grafika pořádně docvaknutá ve slotu a zkontroluj kabeláž.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s novým PC - černé pruhy - grafika?
Sestavu odnes do prodejny a reklamuj ji.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdá se, že je to oravdu HW problem....v pondělí reklamuju :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak PC se mi vrátilo, ALE má to opět problém. (černý pruhy zmizeli s novou grafikou)
Když PC restartuju na tvrdo (tlačítko na bedně), tak obrazovka zčerná ale už se nic neděje (nenačítaj okna). Počítač normálně jede, ale neni vydět žádnej proces.
To samé se mi stane když počítač uspim. Probudim ho tlačítkem start ale opětovné načtení systému se nekoná. Obrazovka černá a hláška NO SIGNAL.
Nevíte co to může způsobovat?
Deska: Asus P5P43TD - Intel P43
Grafika: Asus EAH5750/2DIS/1GD5, PCI-E
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8300 2,50GHz 4MB 1333MHz 775pin
Když PC restartuju na tvrdo (tlačítko na bedně), tak obrazovka zčerná ale už se nic neděje (nenačítaj okna). Počítač normálně jede, ale neni vydět žádnej proces.
To samé se mi stane když počítač uspim. Probudim ho tlačítkem start ale opětovné načtení systému se nekoná. Obrazovka černá a hláška NO SIGNAL.
Nevíte co to může způsobovat?
Deska: Asus P5P43TD - Intel P43
Grafika: Asus EAH5750/2DIS/1GD5, PCI-E
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8300 2,50GHz 4MB 1333MHz 775pin
Odnes to a znovu reklamuj.Řekni jim všechny Tvoje poznatky co to dělá a co se Ti nelíbí.Když se v tom začneš vrtat tak Ti začnou dokazovat,že jsi si závady vytvořil sám.Vím,že je to celkem bolestivé,když se jeden těší,ale co naplat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký je v PC zdroj - značka a W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fortron 350W (to je jediný co sem si na sestavě nevybíral a nechal sem to na těch lidech z firmy)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jen 350W? Vždyť už u grafiky píšou že to jede se 400W zdrojem.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky sem to četl, bohužel až když sem to tu měl. Nevím zda to v tý firmě vzali v potaz (ale vzhledem k tomu, že grafická karta přišla až o tejden pozdějš tak asi ne).
Akorát mi nějak nejde souvislost znovu zapnutí počítače se zdrojem. To může bejt tim?
//upravil sem název tématu. Nyní je problém v tom, že po zmáčknutí tlačítka reset PC už nenaběhne (jen jede na prázdno) a to samé když počítač přepnudo režimu spánku. Systém se už nenačte
Akorát mi nějak nejde souvislost znovu zapnutí počítače se zdrojem. To může bejt tim?
//upravil sem název tématu. Nyní je problém v tom, že po zmáčknutí tlačítka reset PC už nenaběhne (jen jede na prázdno) a to samé když počítač přepnudo režimu spánku. Systém se už nenačte
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4037
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4161
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15767
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3499
-
od petr22