Reinstalace WXP - návod?
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- radekvozar
- Level 1

Reinstalace WXP - návod?
Existuje někde přesný návod na reinstalaci Windows?
- Jidhash
- Tvůrce článků
Tento návod by mohl stačit, nebo pak přímo stránky microsoftu
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Jeste bych dodal ze pokud uz mas v PC XPcka,tak na zacatku aby ti nacetl tu tabulku s vyberem odkud chces bootovat pri nacitani BIOSu musis zmacknout F12 (nekde Del nebo Ins). Jinak ti porad bude nabihat system.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- radekvozar
- Level 1

reinstalace WXP
Zatím dík,až budu mít trochu více času,určitě to vyzkouším.
- Robertekoo
- Level 2

Nejlepší nevím, každopádně asi nejúčinější a zároveň bohužel nejdestruktivnější
Osobně bych navrhoval čistou reinstalaci + nastavení všech ovladačů, prográmků + funguje-li vše ok okamžité vytvoření IMAGE DISKU (např. Norton Ghost to hravě zvládne).
Pak bude jakákoliv obnova systému otázkou pár (možná desítek) minut.
Osobně bych navrhoval čistou reinstalaci + nastavení všech ovladačů, prográmků + funguje-li vše ok okamžité vytvoření IMAGE DISKU (např. Norton Ghost to hravě zvládne).
Pak bude jakákoliv obnova systému otázkou pár (možná desítek) minut.
Rimms
Rimmer ti radí dobře. Já tuto metodu používám již několik let a již několikrát se mi to vyplatilo. Obraz disku se systémem jsem si ihned po koupi nového počítače uložil Ghostem (nebo PowerQuestem) na CD a až poté jsem si do PC doinstaloval další potřebné aplikace. Pak jsem si celý oddíl (partition) opět uložil Ghostem a vypálil na jiné CD. Obnova mi pak trvá 10 až 15 minut. Tímto způsobem se pak můžu kdykoli vrátit do "čistého" systému.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.