Vždycky mi šly stahovat fotky do PC přes Průvodce skenery a fotoaparáty. Nyní mi to nejde a nevím proč?
Většinou při vložení fotoaparátu přes USB mi vyskočilo okno Co mám udělat s připojeným zařízením. Já zvolil možnost přidání fotek přes průvodce.
Teď mi foťák najíždí, ale nakonec nezobrazí informační okno.
Když chci jít přímo na průvodce přes START - PŘÍSLUŠENSTVÍ - PRŮVODCE, hlásí mi, že Počítač nerozpoznal skener nebo fotoaparát. Zkontolujte, zda je zařízení zapnuto a správně připojeno k PC
Přes Správa PC - Vyměnitelné úložiště - Médium ten foťák vidím, ale hlásí mi stav nečinný, a když kliknu na vlastnosti, tak mi v záložce médium v umístění píše nerozpoznané vyměnitelné médium. Přitom ho v PC vidím jako vyměnitelný disk G (velkokapacitní paměťové zařízení USB v Umístění 0).
Myslím, že bych z něj dokázal překopírovat fotky. Ale raději bych fotky opět přidával přes toho průvodce. Byl jsem celou dobu takhle zvyklý. Nerad bych něco měnil.
PC nerozpozná fotoaparát
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
PC nerozpozná fotoaparát
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 kvě 2010 23:58, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava překlepu v nadpise („PC nerozpozný fotoaparát“) + rozdělení textu do odstavců, aby byl někdo vůbec ochotný ho číst.
Důvod: Oprava překlepu v nadpise („PC nerozpozný fotoaparát“) + rozdělení textu do odstavců, aby byl někdo vůbec ochotný ho číst.
Re: PC nerozpozná fotoaparát
A co tento počítač / vlastnosti toho disku G: / Přehrát automaticky / vybrat příslušnou akci?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Re: PC nerozpozná fotoaparát
Nechápu, ale v možnostech pro automatické přehrání není možnost zvolit kopírovat do Pc přes průvodce skenery a fotoaparáty.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 25370 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mikujaro