Zdravím všechny, mám takový zvláštní problém, jsem u své přítelkyně na PC a zjišťuji, že se jí po určité době zadrhává počítač... Nevím jestli říct, zda počítač nebo Windows, ale jedno vím jistě, je to dost otravné! Tak jsme se vás chtěl zeptat, zda byste netušili, čím by to mohlo být. Podle mého je to Skype, pokaždé když je zapnutý, tak se to stává mnohem častěji. Nemohlo by to být odcházejícím hardwarem? Počítač je starý tři roky, jeho sestava je taková to:
Asus - M2N SLI Deluxe
AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2
GeForce nVidia 8600 GTS (256 DDR3)
RAM 6GB DDR2
Nedávno jsem ho přeinstalovával na -> Windows 7 64bit, ale potřeboval bych vědět zda přeinstalovat Windows, nebo zda je to nějakým hardwarem... Pokud by jste chtěli ještě nějaké bližší informace, stačí říct. Předem děkuji
Záseky PC
Re: Záseky PC
Hardwarovou vadu nejsnáze vyloučíš tím, že zkusíš nabootovat nějaké LiveCD Linuxu.
To neplatí pro HDD, protože livko běží jen z ramky.
To neplatí pro HDD, protože livko běží jen z ramky.
No LiveCD Ubuntu tady nemám, ale právě, tady je asi ten problém, nemá to vliv na HDD, a to podle mého to způsobuje. Je nějaká možnost, jak zjistit, zda to není HDD, než se poztrácí všechny data?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Změř teploty. Používám HWINFO32 ale nevím jestli běží na W7
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2268
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10