Při hraní zamrzá PC až k hard resetu
Při hraní zamrzá PC až k hard resetu
Zdravím, PC funguje v pořádku, pokud ho používám pouze na kancelářské potřeby, net apod. Ale začalo to při hraní Fifa 10. Po spuštění hry a samotném hraní zápasu se po cca 2 minutách PC kousne. Nejdříve třeba na 2 sec. a hra pokračuje. Za nějakou tu minutku už se sekne dejme tomu na 10 sec. a tak stále dokola, až se sekne tak, že pomůže jen hard reset. Po celou dobu je na monitoru zastavený obraz (tzn. fotbal), žádné pruhy, žádné vady, nic, prostě čistý stop. Při záseku se z repro ozývá otřesný bzukot. Dnes jsem aktualizoval ovladače grafiky, zvukovky. Nepomohlo. Mám takový pocit že to pomalu začalo při přechodu na win 7 ale nejsem si jist. Stejné záseky, i když v menší míře se konají i v jiných hrách. Sledování videa a filmů probíhá bez problémů. Nevím teď na co se zaměřit. Nesetkal se s tím někdo, nebo neporadíte mi někdo? Předem díky.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při hraní zamrzá PC až k hard resetu
Já bych sázel na zdroj
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak říká karlos. Co máš za zdroj - značka+watty
Změř taky teploty HW monitorem z mého podpisu
Změř taky teploty HW monitorem z mého podpisu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypadá to na přehřívání, GK chipsetu, etc. Zkontroluj ventilátory, odstraň prach.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11321
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39