Zdravím,
mám mb MSI K9N6 s integovanou zvukovkou.Od zaměstnavatele jsem dostal win7 a nainstaloval.Do instalace vše fungovalo naprosto spolehlivě.Po instalaci jde pouze jeden zvukový kanál.Takže mono.Vím,že tohle téma tu bylo "přetřásáno"mnohokrát,ale věřte,že nejsem úplná lama a odzkoušel jsem úplně vše.Win7 a spol fungují perfektně,vše se zdá v pohodě,ale stále jsem "mono" - no,mono v nefungujícím kanále je zvuk hodně slabě slyšet.Zkoušel jsem vše od různých ovladačů,realtec nejnovějších atd. a nic.Přiznávám se,že to pomalu začínám vzdávat.
Díky za pomoc.
JK
standardní problém win7 a zvuk
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: standardní problém win7 a zvuk
Nemáš jezdec "balance" v ovládání hlasitosti posunut ke straně? (já vím že je to pitomost, ale snadno se to přehlédne)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Díky za upozornění,ale bohužel nemám,oba jsou na 100%.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
No právě že by měl být uprostřed... Balance = vyvážení (nemohl jsem si vzpomenout jak je to popsáno česky
)

http://slavkuv.net/pc/rady-zvuk/kdyz-ve ... guje-zvuk/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://slavkuv.net/pc/rady-zvuk/kdyz-ve ... guje-zvuk/" onclick="window.open(this.href);return false;
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 11741 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mateo-
-
- 11 Odpovědi