zdravím..mám jeden problém mám desku ASRock N68C-S a DDR3 1333MHz kit 2x1GB a nevím jestli mi do desky pasujou..v manuálu od desky jsou napsány..ale nejedou ale v desce nejedou..
A co potřebuješ teď slyšet? Psal jsem Ti, že Ti je odzkouším, ale neozval ses. Poznáš to jedině tak, že buď tyto vyzkoušíš v jiné desce nebo jiné paměti v tvé desce. Vyzkoušet to můžeš i s DDR2, které do desky taky jdou dát.
//nevím proč si založil nové téma, když to pamětma třeba není a teď mnozí neznají souvislosti. //pro neznalé problému, zde je původní topic: viewtopic.php?f=7&t=54157
Čau d1amond,počítač už byl v provozu s DDR2 a ted potřebuji zjistit jestli moje DDR3 sedí k mé desce...DDR3 mi odskoušel jeden známý z práce a jsou o.k. ale v mé desce se jim nechce,ale deska je O.k.nechal jsem jí otestovat v Alze..díky
Compatibility list je OK. Podmínkou pro paměti DDR3 je procesor podporující AM3. Jaký tam máš procesor nepíšeš. Takže to by mohl být problém. Jsou to tyto: AM3 processors: AMD Phenom™ II X4 / X3 / X2 and Athlon II X4 / X3 / X2 processors
Ten typ co udáváš nikde nemůžu najít. Jsou Phenomy II 955 i 965, ale 960 ne. Nicméně je jasné, že to musí být Phenom II, nebo Athlon II, vícejádrový. Slot AM3. Se slotem AM2 bude fungovat jen DDR2. Třeba tento by souhlasil: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... medium=ppc A zde jsou specifikace MB, stačí si všimnout u memory poznámek pod hvězdičkou - DDR3 jsou podporovány jen s AM3. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68C-S UCC&cat=Specifications
ITCrowd...máš pravdu!!!!že jsem si toho nevšiml...no asi neumím moc anglicky to je ten problém...:-) Ale je to divný kdyby tam bylo am2 tak neřeknu ale am2+ bymělo být stejný skoro jako AM3 jen s rozdílem velikosti L2..nebo ne??
jinak se omlouvám za špatné označení CPU mám X4 940...omluva
Ahojte, chcem sa spýtať mám DDR3 Crucial Ballistix Tactical 2x4GB 1600MHz CL8 , kdybych k ním prikúpil 2x4GB Ballistix Sport 1600MHz CL9, možu s tým být problémy?
Može byť iný model resp. jiné časování sposobovať problémy?
Poslední příspěvek
jj 2-4 slot, XMP profil taky nastavený aby bežali na správnu frekvenci.
To je fakt, ani ma to nenapadlo že bych je tam mohol hodit ... chcel som ich prodat ale ak by fungovali tak proč ne :-)