Zdravím,
mám v PC 4 HDD z toho 3 mám od SeaGate a jeden Samsung.
v HD Tune u všech SeaGate disků mám Health status: Failed.
Zajimalo by mě co je za problém. Mám se bát o data? Díky
HDD - Error rate
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HDD - Error rate
Zkus utilitu přímo od výrobce http://www.seagate.com/www/en-us/suppor ... s/seatools každopádně bych začal být nervózní...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si utilitu od výrobce disku a otestuj disk tím. HD Tune nemusí být spolehlivý. Pro jistotu bych se ale chystal na zálohu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
El Diablo píše:Zkus utilitu přímo od výrobce http://www.seagate.com/www/en-us/suppor ... s/seatools každopádně bych začal být nervózní...
Zkoušel jsem "short drive selft test" a u všech mám drive status "PASS".
Čili je to v pořádku?
HD tune píše Seek,u Seagate disků, vždy špatně, taky mě to zarazilo tak jsem hledal a výsledek našel.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus pro jistotu ještě nějaké další testy, každopádně výrobce by měl své výrobky znát nejlépe, takže výsledek software třetí strany nemusí být 100%. Když půjdeš reklamovat disk a řekneš že jejich utilita ukazuje že je vadný, přijmou to bez řečí. (nebo by měli)...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Problémy s hardwarem”