Zdravím mám problém s USB. Jde o to že když zastrčím například mobil nebo foťák přes USB do počítače, počítač sám zjistí že se tak děje řekne že je vše v pořádku a hardware pracuje správně, vůbec se mi toto zařízení nezobrazí v "Tomto počítači". Zkoušel jsem více portů a u všech je stejný problém. Nedávno jsem přeinstalovával Windows takže jesli není chyba v tom? Protože můj externí disk počítač najde i zobrazí.
Děkuju za jakoukoli radu
USB dělá že funguje, ale...
-
- Pohlaví:
Re: USB dělá že funguje, ale...
Důležité je, zda se takhle chová i u flash disku. Můj nikon po připojení také oznámí že je vše v pořádku a také není nikde nic vidět. K fotkám se dostanu až přes speciální program. Obešel jsem to zakoupením čtečky.
Jenomže když vyndám kartu a dám jí do USB čtečky tak to udělá to samý...Já už fakt nevim...
-
- Pohlaví:
Asi není čtečka jako čtečka. Zřejmě připojované zařízení nepodporuje usb mas storage. Zkus se dostat na fotky pře ovládací panely přes skenery a fotoaparáty, nebo použít program dodávaný s fotoaparátem či mobilem.
Před opravou Windowsu to v pohode slo...pritom sem nesmazaval disk ale jen opravoval Windowsi...tak jesli na to existuje nejakej ovladac?
-
- Pohlaví:
Existuje, ovladače od USB jsou na CD k základní desce. Pravděpodobné žádají přeinstalovat, resp. nainstalovat. Pokud CD nemáš, musíš vygooglit základníí desku a tam bys je měl najít.
To jsem také vyzkoušel a problém přetrvává i po restartu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správci zařízení není žádný "?", nebo "!"?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Koukni do Správce - Řadiče USB - jestli tam není nějaký problém, pokud ano vyber Aktualizovat,
PIC mne předešel.
PIC mne předešel.

Jednoduchej technickej dotaz : Jak se dostanu do správce zařízení?
díky

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start - Spustit - napsat "devmgmt.msc"(bez uvozovek) a stisknout klávesu Enter.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak zde je všechno v pořádku, žádné "?" ani "!".... Všechno povoleno...
Zpět na “Problémy s hardwarem”