Zdravím a mám dotaz.kontroloval jsem napětí ze zdroje a na jedné 12 V větvi mi to ukazuje asi 6 V
viz obrázek.Je to v pořádku,nebo už odchází zdroj?Díky za odpověď.
Větev -12V jde do desky (myslím že modrý konektor) a pokud deska funguje normálně tak to asi bude chyba měření.Kdyby to bylo +12V ,tak tam bys to poznal určitě nestabilitou celého PC.Ta totiž zásobuje především disky a grafiku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Na nových PC není tato větev již prakticky používána.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím,
hraju si s boostováním a napětím u R7 2700X. Již kdysi se mi povedlo na hezké napětí docela pěkných frekvencí když jsem jel manuální režim taktu.
Nyní si hraju s PBO a limity.
Jsem zmatený z napětí, které ukazuje AMD Ryzen Master. Mám...
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...