Wifi a tiskárna
Wifi a tiskárna
Zdravím, mám tiskárnu Hp4580 a potřeboval bych, aby mi u ní fungovalo wifi spojení. V dobách minulých to šlapalo, ale pak jsem měl nějké problémy s počítačem a s připojením k netu a po opětovném uvedení do chodu mi při instalaci tiskárny ne a ne najít jakýkoliv singál. Prostě tu tiskárnu musím vždycky připojit přes kabel, cože je celkem otravné. Děkuji.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Wifi a tiskárna
Napsáním IP adresy tiskárny do prohlížeče se do ní dostaneš?
Každopádně zapoj tiskárnu přes USB a počkej až si nainstaluje ovladače. Poté zkus následovné (samozřejmě ji musíš mít zapnutou a ve stejné síti jako Pc):
Start -> Zařízení a tiskárny -> Přidat tiskárnu -> Přidat místní tiskárnu (popř. odšktrni automatické zjištění a nainstalování ovladačů tiskárny) -> Vytvořit nový port -> Standart TCP/IP Port -> do pole vepiš IP adresu tiskárny -> vyber svou tiskárnu ze seznamu (pokud tam nebude, budeš muset použít instalační CD, které si k ní dostal) -> instalaci dokonči a dej vědět, jestli se něco změnilo..
Každopádně zapoj tiskárnu přes USB a počkej až si nainstaluje ovladače. Poté zkus následovné (samozřejmě ji musíš mít zapnutou a ve stejné síti jako Pc):
Start -> Zařízení a tiskárny -> Přidat tiskárnu -> Přidat místní tiskárnu (popř. odšktrni automatické zjištění a nainstalování ovladačů tiskárny) -> Vytvořit nový port -> Standart TCP/IP Port -> do pole vepiš IP adresu tiskárny -> vyber svou tiskárnu ze seznamu (pokud tam nebude, budeš muset použít instalační CD, které si k ní dostal) -> instalaci dokonči a dej vědět, jestli se něco změnilo..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4884
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4222
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 7
- 5283
-
od peta501