Lidičky mám takový větší problém...měl jsem CRT monitor a ted jsem si sehnal LCD (EIZO FlexScan M1900), na kterém mám rozmazaný obraz.
Na starém CRT tomu tak nebylo...nevím čím to může být...
Když spouštím počítač tak není vidět,že by to bylo rozmazané ale po nabehnutí Win XP je celý obraz rozmazaný.
Zde ukázka nevím zda to uvidíte...snad ano http://www.jpeg.cz/view-808_obraz.jpg.html
díky za všechny možné rady
Ano všechno by mělo být nastavené...jde o to,že se to takle rozostřilo až po připojení LCD nevím jestli je to vada monitoru nebo ějaké bychné nastavení....
ale kdyby to byla vada monitoru tak je i bios rozmazaný....
a k tomu,že je to dobré...no po hodině musím počítač vypínat,protože me z něho strašně bolí hlava...
Máš nastavené nativní rozlišení? (Zatímco CRT žádné nativní rozlišení nemá, u LCD je nejlepší možná volba nastavit právě to.)
Máš nastaveno vyhlazování rastrových písem Clear Type? (Standardní vyhlazování je pro CRT, Clear Type je pro LCD.)
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
J, no jako odezva 8 ms není žádnej zázrak. A když se podíváš na jas a kontrast, je to stejné... Ještě mi řekni proč když máš XPéčka máš nastavený tento vzhed?
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...