Regulace jasu Notebook
Regulace jasu Notebook
Mam problem s regulaci jasu na notebooku Asus A3000 op:win XP home,sp1.Podařilo se mi ho uplně ztmavit,překlil jsem se.F5 ubira a F6 přidava jenže F6 jak jsem zjitil mi nefunguje!Zkoušel jsem už všechno,ext.klavesnici,obnovu systemu i program na zvyšeni jasu ale ten ho zvyšil jen o malo.Nevite někdo jak to vyřešit bez montaže klavesnice??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Regulace jasu Notebook
Držíš u toho tlačítko fn?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl bys přeci mít v oblasti u hodin baterku která tě informuje o stavu baterie a tam je i nastavení jasu. Pak by mělo být i ve vlastnostech plochy...pokuď ses nepreklik ze jsi uplne vypnul podsviceni...
Počítač: ANO! 

Fn mačkam.U te baterky neni neni nastaveni jasu už jsem se i na tohle dival ten muj asus to nema.Budu to muset rozebrat když to je tak blbě udělane.Je hodně náročné rozebrat notebook?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rozebráním jas určitě nezvýšíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instaloval jsem utilitu Power4Gear? Řídi spotřebu a pomocí rychlých kláves přepínáš režimy. Tam se dá manuálně nastavit jas
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud jsi ztmavení dosáhl mačkáním kombinacích na klávesnici, určitě tomu nepomůžeš rozmontováním....
Počítač: ANO! 

notas uz byl onehdy rozmontovan jednim znamym a jak ho daval do kupy tak neni klavesnice přesně spravně zaklapnuta,některe tlačitka jsou vypoukle a i pravě ty efka tak to bude tím.Ten power 4 jsem měl,ale nějak se smazal natahnu ho tam a zkusim to jestli to pomuže..
tak vyřešeno power 4 gear to napravil.byl onehdy proveden clean disk a ten mi ho vymazal včetně ještě nějakych programu jak jsem zjistil.dik za rady..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2317
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:49